SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Tümsiad; Bakanlık Destekleri Nasıl Alınacağı Açıklandı

Aksaray Tümsiad; Bakanlık Destekleri Nasıl Alınacağı Açıklandı

A - +

Aksaray Haberleri - 01.04.2016 - 12:20

Aksaray Tümsiad; Bakanlık Destekleri Nasıl Alınacağı Açıklandı

Aksaray Tümsiad; Bakanlık Destekleri Nasıl Alınacağı Açıklandı. Aksaray Bilim Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürü, Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyeleri Proje ve Hibeleri Anlattı

Aksaray Tümsiad Şubesinde Yapılan Toplantı ve Basın Açıklamasında Aksaray Tümsiad Şube Başkanı İzzet Çevik Konuşmasına Başlamadan Önce Ülkemizde Yaşanan Zor Günlerden Bahsetti ve Birlik mesajı verdi.

Çevik Yaptığı Açıklamada Başta Şehitlere Allahtan Rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi. Yaralılarada Acil Şifalar Temenniğinde Bulundu.

Aksaray Tümsiad Şubesi Başkanı Toplantıya Katılan İl müdürlerini ve öğretim Görevlilerini tanıttı.

Basın toplantısında konuşma yapan Aksaray Bilim Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürü Refik Tezcan Yaptığı Konuşmada birçok hibelerin olduğunu ama kimsenin bu hibelerden nasıl yararlanacağını bilmediğini söyledi.Hibelerden yaralanmasının kapısının Aksaray Üniveristesi olduğunu belirtti.

Aksaray Üniversitesi Proje Destek Ofisini Ziyaret Edin

Aksaray Üniversitesi öğretim görevlisi Doç.Dr.Mehmet Emin Kara yaptığı açıklamada bir çok hibe ve desteğin Aksaray üniversitesi proje destek ofisinin ziyaret edilerek başvuru yapılabileceğini söyledi.

Proje destek ofisinde Aksaraylı iş adamları ve sanayicilere bir çok hibe ve desteği bulabileceklerini ,destek ofisine danışmanlığın ücretsiz olduğunu söyledi.proje aşamasında ise çok cüzi bir miktar aldıklarını belirtti.

Aksarayda bir firmayı örnek gösteren kara makinaların %67 sini hibeden aldıklarını ve bunun gibi diğer firmalarda alabilirler dedi.

Hükümettin 2023 projesine kadar bir çok projeyi destekleyeceğini söyledi.

Toplantının Sonunda katılımcılara teşekkür eden Tümsiad şubesi başkanı İzzzet Çevik Umarım bizlerinde iş adamlarına katkımız olursa ne mutlu dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021