SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray ‘Travel Turkey İzmir’ Fuarına katılacak

Aksaray ‘Travel Turkey İzmir’ Fuarına katılacak

A - +

Aksaray Haberleri - 11.11.2016 - 15:21

Aksaray ‘Travel Turkey İzmir’ Fuarına katılacak

Aksaray, 8-11 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan ‘Travel Turkey İzmir’ fuarına hazırlanıyor.
Aksaray Kapadokya bölgesi içerisinde yer alan iller arasında tarihi, kültürel ve turizm değerleri en yüksek vilayetlerin başında geldiğini vurgulayan İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Mustafa Doğan, “Biz de vilayetlerimizin bu özelliğini farklı platformlarda dile getirmeyi, anlatmayı ve Aksaray’ımızı tanıtmaya gayret ediyoruz. Bu çerçevede 8-11 Aralık tarihinde ‘Travel Turkey İzmir’ fuarında yer alacağız. Yıl içerisinde özellikle Türkiye’de önemsenen fuarları bizde önemsiyoruz. Bu fuarlara katılım sağlayarak Aksaray’ın tarihi, kültürel ve turizm değerleri burada tanıtmak istiyoruz. 8-11 Aralık tarihinde İzmir’de gerçekleştirilecek Türkiye’nin kapsamlı Turizm fuarlarından birisi olan ‘Travel Turkey İzmir’ fuarına katılmış olacağız. Aksaray Valiliği ve Belediyesi ile beraber bulunacağımız stantta Aksaray’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu fuara 40’a yakın ülke katılacağını ve 70’e yakın ülkenin de ziyarette bulunacağını söyleyebiliriz. İlimizin tanıtımı için iyidir vesile ve fırsat olacağını düşünüyorum” dedi.
Bu fuarın turizm ağırlıklı olması nedeniyle Aksaray’ın turizm değerlerini görsel bir şekilde sunulabileceğini belirten Doğan, “Bununla beraber yine kültürümüze ait değerlerimizi İzmir’e götürerek en iyi şekilde kültürel tarihi ve turistlik değerlerimizi bu fuarda ortaya koyacağız. Aksaray’ı en iyi şekilde tanıtmış olacağız” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021