SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Tarım Fuarına Hazırlanıyor

Aksaray Tarım Fuarına Hazırlanıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 15.02.2016 - 12:23

Aksaray Tarım Fuarına Hazırlanıyor

Aksaray’da Ziraat Odası Başkanlığı tarafından 2014 yılında ilk kez gerçekleştirilen Tarım Fuarı’nın bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek. Nüfusunun yüzde 80’inin tarım ve hayvancılıktan geçimini sağladığı Aksaray’da 2014 yılında bir ilke imza atarak tarım fuarını başlatan Ziraat Odası Başkanlığı, şimdi geleneksel hale getirdiği fuarı her yıl yeniliklerle gerçekleştiriyor.

Konuyla ilgili bilgiler veren Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Tarım fuarının Aksaray ile özdeşleştiğini belirterek, “Aksaray’da 3’üncü tarım fuarını Allah izin verirse bu hafta ayın 18’inde açacağız. Artık Tarım Fuarı Aksaray ile özdeşleşti. Aksaray’da tarım fuarının yapılacağını tüm çiftçilere, tüm komşu illere duyurduk. Bugün itibari ile fuar alanında çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yılki fuarımıza 111 ayrı firma katılacak. İstanbul, İzmir, Kocaeli gibi büyük illerinde arasında bulunduğu birçok il fuarımıza katılacak. Ben şuna inanıyorum ki, Ziraat Odası tarafından yapılan 3’üncü tarım fuarına çok iyi bir katılım olacak. Konya tarım fuarından sonra da Aksaray tarım fuarı İç Anadolu’nun en iyi tarım fuarı oldu. Tüm üreticilerimize, tüm çiftçilerimize sesleniyorum. Hepsi fuarımızı mutlaka ziyaret etsin. Fuarı açmaktaki amacımız, üretici çiftçilerimizin yeni çıkan manine ve ekipmanları yerinde birebir görerek kendi işine göre en iyisini almasını, üretimini artırmasını sağlamak. Geçen sene 50 bin civarında ziyaretçimiz vardı. Bu yılda 80 bin civarında katılım bekliyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021