SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray STK Platformundan İMP’ye ziyaret

Aksaray STK Platformundan İMP’ye ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 15.03.2016 - 19:05

Aksaray STK Platformundan İMP’ye ziyaret

Aksaray STK (Sivil Toplum Kuruluşu) Platformu Basın Komisyon Başkanı Mustafa Kaya, İnternet Medya Platformunu ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan Kaya; İnternet Medya Paltformu Aksaray’a hayırlı uğurlu olsun. Bildiğiniz gibi Sivil Toplum Kuruluş Platformu Aksaray’da 80 e yakın sivil toplum kuruluşunu bünyesinde barındırmaktadır. Bu kapsamda Platform kendi arasında komisyonlar kurarak görevlerine tüm hızıyla devam etmektedir. Komisyonlarımızdan biri olan ve benimde başkanlığını yürüttüğüm Aksaray STK Platformu Basın Komisyonu olarak Aksaray’da görev yapan ve bir platform olarak bir araya gelen sizlere bir araya gelerek öncelikle hayırlı olsun demek ve birlikte nasıl çalışmalar yapabiliriz istişaresini görüşmek üzere burada bulunuyoruz. Medya içerisinde de internet medyasının önemi çok daha büyük. Çünkü vatandaşlar gazete okuyamayabilir, televizyon izleyemeyebilir. Ancak internet her yerde. Bu bakımdan internet medyası bizler için oldukça önemli. İnternet haberciliği gelişen dünya düzeninde, en çağdaş haber alma kaynağı olarak da günümüze yerleşmiş durumda İnternet haberciliğinin bir diğer ve bence de en önemli avantajlarından biri de haberlerin sıcağı sıcağına ve an be an okuyucuyla buluşturulma şansıdır. Okuyucu ertesi gün sabahı, gazetelerin basımını ve bayilere dağılımını beklemeden dilediği bir olayla ilgili tüm haber detaylarını internet üzerinden, haber siteleri vasıtasıyla öğrenebiliyor. Görsel anlamda da daha zengin bir iletişim aracı olan internet haberciliği, yer ve zaman sıkıntısı olmadan içeriğini okuyucusuyla buluşturabiliyor. Dedi
İnternet medya Platformu ve üyeleri ile bir araya gelen Platform adına ise İnternet Medya Platform Başkanı Yaşar Sarıkaya ise yaptığı konuşmasında; Öncelikle bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere platformumuz adına teşekkür ederiz. Basın Meslek ilkeleri doğrultusunda yayın yapan sitelerin toplumda önemli bir açığı kapatmaktadır. Bazı sitelerin de habercilik etiğinden uzak yayınlarla toplumu yanılttığını; bilerek ama bilmeyerek yapılan bu hataların en aza indirilmesinde mesleki kurumsallaşmanın büyük önem taşıdığını vurguladı.
Platform, İnternet sitelerinin daha sağlıklı, doğru yayıncılık yapabilmesi için gereken düzenlemeleri yapacak; İnternet sitelerinin karşılaştıkları güçlüklerle birlikte mücadele ederek toplumsal sorumluluklarını daha etkili bir şekilde yaşama geçirmelerine yardımcı olacak. Bu gayeyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021