SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Sosyal Bilimler MYO ve SGK İşbirliğinde Anket Çalışması yapıldı

Aksaray Sosyal Bilimler MYO ve SGK İşbirliğinde Anket Çalışması yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 12.05.2016 - 17:48

Aksaray Sosyal Bilimler MYO ve SGK İşbirliğinde Anket Çalışması yapıldı

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu birlikteliğinde Aksaray’da belirlenen çeşitli Sosyal Güvenlik konularında bir anket çalışması gerçekleştirildi.
Aksaray Sosyal Bilimler MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, Kamuoyu Araştırmaları ders hocası Öğretim Görevlisi İbrahim Gökhan DİVANOĞLU’ nun ders uygulaması için Sosyal Güvenlik anket çalışması organize etmesi öğrenciler tarafından da memnuniyetle karşılandı.
ASÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulunu ziyaret eden Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN, anket çalışmasına katılan Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine ve öğrencilerin bu çalışmalarına organize eden Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Kurucusu olan Öğretim Görevlisi İbrahim Gökhan DİVANOĞLU’ na birer Teşekkür belgesi takdim edip birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Öğrencilerin uygulamalı olarak Sosyal Güvenlik ile ilgili yaptıkları anket sonuçlarını değerlendiren Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan:
“ 2008 yılında gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik reformunun, halkımıza ne kadar anlatılabildiği, halkın reformu nasıl değerlendirdiği konusuyla memnuniyet oranlarını, ilk kez doğrudan vatandaşlarımızla bire bir görüşlerini alarak öğrenmemizi sağladı. Önemli olan halkımızın bizi nasıl anladığı ve değerlendirdiğidir. Bu çalışmalarınızdan dolayı öncelikle Öğretim Görevlimiz İbrahimGökhan Divanoğlubeye, siz değerli öğrencilerine, Okul yönetiminize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
Öğretim Görevlisi Divanoğlu ve Okul Müdürü Yrd.Doc.Dr. Mustafa Diğler“böyle bir etkinliğe fırsat tanıdığınız için öğrencilerimiz adına Sosyal Güvenlik İl Müdürümüz Saffet Çalışkan beyebir hediye takdim etmek istiyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021