SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray SGİM’den İşverenlere ziyaret

Aksaray SGİM’den İşverenlere ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 26.01.2015 - 10:29

Aksaray SGİM’den  İşverenlere ziyaret

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet Çalışkan, işyerlerine yaptığı ziyaretler ve bilgilendirme çalışmaları kapsamında Perekler Giyim Sahibi Cemalettin Perek ve Ağaçlı Tesisleri Sahibi Orhan Ağaçlıyı ziyaret etti.
Ziyarette Sosyal Güvenlik Kurumunun faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunuldu. SGK borçları olanlar için yapılandırma süresinin sonuna gelindiğine dikkat çeken Çalışkan, 2 Şubat mesai bitimine kadar sigortalıların İl Müdürlüğü ve Merkez Müdürlüklerinde yapılandırma müracaatı yapabileceklerini ifade etti. Ve yapılandırma başvurusu yapmak isteyen sigortalılara başvuru süresini geçirmemeleri hatırlatmasında bulundu.
Çalışkan ayrıca “süresi içinde gelir testi yaptırmayanların 31.03.2015’ e kadar, gelir testine müracaat etmesi halinde gelir testi yaptırmış sayılıp Genel Sağlık Sigortası tescili oluşturulacaktır.
Genel Sağlık sigortası için son müracaat tarihi ise 30.04.2015’tir. Genel Sağlık Sigortası Borçlarının Ödeme Süresi peşin ödemelerde son gün 01.06.2015, GSS dışı borçlar için ödemelerde son gün 02.03.2015’ tir ” dedi.
İşyeri sahipleri Perekler Giyim Sahibi Cemalettin Perek ve Ağaçlı Tesisleri Sahibi Orhan Ağaçlı da ziyaretten ve bilgilendirme çalışmalarından dolayı Çalışkan’ a teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021