SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Şehitliğine öğrencilerden yoğun ilgi

Aksaray Şehitliğine öğrencilerden yoğun ilgi

A - +

Aksaray Haberleri - 14.03.2018 - 17:42

Aksaray Şehitliğine öğrencilerden yoğun ilgi

Aksaray’da anaokulundan lise seviyesine farklı okullarda okuyan öğrenciler, Aksaray Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehitler için dua ediyor.

Aksaray Şehitliğine öğrenci ve öğretmenleriyle ziyarete gelen okul Müdürü , “Ülkemiz yurt içi ve dışında terörle önemli bir mücadele veriyor. Bu mücadelede vatanımız ve milletimiz için şehit olan, gazilikle şereflenen askerlerimiz ve polislerimiz bulunmakta. Bizler ülkemizde huzur içinde yaşıyorsak onlar sayesindedir. Şehitlerimiz için ne yapsak az kalır, borcumuzu ödeyemeyiz. Gelecek nesillere de bu bilinci aktarmalıyız” dedi.

Anadolu Lisesi’nde okuyan ve kız öğrenci pansiyonunda kalan öğrencilerden oluşan 100 kişilik grupla Aksaray Şehitliğini ziyaret ettiklerini belirterek, şunları ifade etti:

“Milli Eğitim Bakanlığı pansiyonlarında kalan öğrencilere yönelik Yurdumun Değerleri isimli etkinlik kapsamında pansiyonumuzda kalan öğrencilerimizle şehitliği ziyaret ettik. Kur’an-ı Kerim okundu ve daha önce öğrencilerimizin yaptığı Kur’an-ı Kerim hatminin duası gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz de şehitlerimiz için dua etti. Öğrencilerimize şehitlik, vatan ve millet sevgisini anlattık. Vatan, millet sevgisinin en asil, en yüce sevgilerden birisi olduğunu, bizlerin de vatan uğrunda destanlar yazan, şehitler ve gazilerle dolu bir milletin çocukları olduğumuzu aktardık.”

Aksaray Şehitliğine okullardan yoğun ilgi yaşanırken, Hayme Hatun Anaokulu da öğrencilerle şehitliği ziyaret ederek, karanfil bıraktı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021