SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 28.10.2016 - 17:23

Aksaray Milletvekili Mustafa Serdengeçti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Bugün, millet olarak istiklalimizin ve istikbalimizin 93. Yıldönümüne ulaştık. 93 yıllık cumhuriyet tarihimizde milletimizin istiklalinin önüne geçmeye çalışanlar olmuştur. Fakat milletimiz 15 Temmuzda ihanet girişiminde bulunan hainlere verdiği cevapla istiklalinden vazgeçmeyeceğini geçmişte olduğu gibi bugünde tüm dünyaya ilan etmiştir.

Merhum Akif’in

“Doğduğumdan beridir aşığım istiklale

Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!’’

dizelerini tekrar göz önüne getirerek Kurtuluş savaşındaki istiklal ruhu neyse bugünde milletimizin aynı ruha sahip olduğunu göstermiş ve Cumhuriyetimizi bugünlere ulaştırmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde istiklaline ve istikbaline sahip çıkan aziz milletimizin bu dik duruşu ile şahlanan Cumhuriyetimiz bugünden daha büyük bir coşku ve heyecanla 100. Yılına ve 2023 hedeflerine ulaşacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın milletinden aldığı güç ile çizdiği 2023 hedefleri bölgemizdeki ve dünyadaki istiklal mücadelesi veren tüm mağdurların, soydaş ve kardeş toplulukların umut kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle kurtuluş savaşımızdan bugüne bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021