SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Milletvekili Cengiz AYDOĞDU’nun 15 Temmuz Mesajı

Aksaray Milletvekili Cengiz AYDOĞDU’nun 15 Temmuz Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.07.2019 - 10:27

Aksaray Milletvekili Cengiz AYDOĞDU’nun 15 Temmuz Mesajı

Necip Türk Milletine karşı düzenlenen emperyalist saldırılarından biri olan 15 Temmuz Darbe Girişimi, Allah’ın yardımı ve Asil Milletimizin üstün direnişi ile defedilmiş ve Türk’ün Şanlı tarihine altın harflerle yazılmıştır.

15 Temmuz gecesi; vatanı, devleti ve istiklali için kıyam eden, canı pahasına ülkesini; darbecilere, teröristlere ve işgalcilere teslim etmeyen Türk Milleti ülkesine, devletine, iradesine, hürriyetine nasıl sahip çıkılacağını göstermiştir.

15 Temmuz, ölümü yok sayarak korkusuzca sokakları, meydanları dolduran, bu hain saldırıya karşı dimdik ve kahramanca bir duruş sergileyen, şehitlik ve gazilik şerefine nail olan milyonlarca Türk insanının şehitleriyle maşerî vicdana yazdığı millî bir destandır.

O gece inayetini esirgemeyen ve kullarının kalbinden korkuyu kaldıran Allah-u Teâlâ’ya sonsuz şükürler olsun. Milleti, vatanı, bayrağı uğruna canını veren tüm şehitlerimizle birlikte, 15 Temmuz gecesi kahramanlık destanı yazan, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021