SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Üniversitenin açılış dersini verdi

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Üniversitenin açılış dersini verdi

A - +

Aksaray Haberleri - 22.09.2017 - 15:40

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Üniversitenin açılış dersini verdi

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılının açılış dersini verdi.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1984 yılında mezun olan Aydoğdu, idari ve siyasi deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan bir topluluğa hitap eden Aydoğdu, üniversitelerimizde öğretilen bilginin uygulama sahasında nasıl işe yaradığını veya nasıl işe yaramadığını yaşadığı tecrübeler ışığında anlattı. Öğrencilerin soruları ile zenginleşen açılış dersi üç saate yakın sürdü.

Üniversitenin uygulama sahalarındaki tecrübelerden uzak kalmamasını vurgulayan Aydoğdu bilginin gerçek değerini ancak uygulama sahasında bulacağını söyledi.

Dünyaca ünlü Osmanlı tarihçimiz Mehmet Genç, meşhur düşünce tarihçimiz filozof İhsan Fazlıoğlu ve Profesör-büyükelçi-Fakülte dekanı Ahmet Kavas ve diğer davetlilerin katılımıyla devam eden program Aydoğdu’nun ‘Kampüse Hoş Geldin’ standını ziyareti ile sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021