SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Milletvekili A.Adayı Osman Bozkurt adaylığını açıkladı

Aksaray Milletvekili A.Adayı Osman Bozkurt adaylığını açıkladı

A - +

Aksaray Haberleri - 20.02.2015 - 22:49

Aksaray Milletvekili A.Adayı Osman Bozkurt adaylığını açıkladı

AK Parti eski İlçe Başkanı Osman Bahadır Bozkurt, AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.
İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Yeşilova Belediye Başkanı Adnan Bayraktar ve partililer katıldı.
Burada bir açıklama yapan Osman Bahadır Bozkurt, 2002 yılında AK Parti çatısı altına girdiğini belirterek, “Bugüne kadar AK Parti ile başından beri çalışmış ve emek vermişiz. Biz bu davaya inandık. Cumhurbaşkanımızı şiir okudu diye Cezaevine gönderenlere karşı Cumhurbaşkanımızın yolundan, Abdülhamit’e Kızıl Sultan lakabını yakıştıranlara karşı Abdülhamit’in yolundan gitmekten hiç vazgeçmedik ve hiç vazgeçmeyeceğiz. Biz bu davanın neferi olduk hep öyle olmaya da devam edeceğiz” dedi.
Seçimler Aksaray’ın 3-0 alacağını belirten Bozkurt, seçimlerin Aksaray’a hayırlı olmasını temenni etti.
Osman Bahadır Bozkurt, “Milletvekilliği kime nasipse aday listesine girecek. Bizlerde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. AK Parti’nin ruhu Aksaray’da çok iyi yerine getirildi. Ciddi başarılara imza atıldı ve atılmaya da devam ediyor. İnşallah Aksaray’ımız için hayırlı olur. Biz hayırlısı ise istiyoruz, hayırlı değilse istemiyoruz, halimizden memnunuz” dedi.
Osman Bahadır Bozkurt, “Bu seçimler anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi için çok önemli. Recep Tayyip Erdoğan ve ekibini görmek istiyorsak elimizden geleni yapacağız. Aday olarak gösterilenlerde, gösterilmeyenlerde partimiz için çalışsın, kimse geldiği yere gitmesin. Bu aday adaylarının her biri bu göreve layıktır. Bunun için hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz. Seçilen arkadaşlarımızı desteklemeliyiz” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021