SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Milletvekili A.Adayı Ahmet Yaşar Adaylığını açıkladı

Aksaray Milletvekili A.Adayı Ahmet Yaşar Adaylığını açıkladı

A - +

Aksaray Haberleri - 20.02.2015 - 23:38

Aksaray Milletvekili A.Adayı Ahmet Yaşar Adaylığını açıkladı

Siyasetin duayenlerinden Ahmet Yaşar aday adaylığı açıklamasında tecrübesini ve bilgi birikimini ortaya koyan bir konuşma yaptı. Ankara Bürokrasisi’nde kendisini kabul ettiremeyenlerin hiçbir şey yapamayacaklarını söyleyen Yaşar, aday adaylarından da birbirlerini rencide etmemelerini istedi.
“Kendini saydıramazsan bir şey yapamazsın”
2002-2007 Dönemi’nde Aksaray’dan Ak Parti Milletvekili seçilen, daha sonra AKP MKYK da görev yapan Aksaray eski Milletvekili Ahmet Yaşar Cuma günü aday adaylığını son açıklayan isim oldu.
Ak Parti İl Başkanı Abdul Kadir Karatay’ın sunum konuşmasından sonra söz alan Ahmet Yaşar, yarım saate yakın süren konuşması ile siyasette tecrübe ve bilgi birikiminin ne kadar önemli olduğunun örneğini verdi.
AKP de kuruluş aşamasından itibaren yer aldığını söyleyen ve yaklaşık 40 yıla yakın ki siyasi yaşamından örnekler veren AKP Aksaray eski Milletvekili ve Milletvekili Aday Adayı Ahmet Yaşar, Aksaray’a hizmet edebilmek için Ankara Bürokrasisi ile iyi ilişkiler geliştirmenin şart olduğunun altını çizdi. Aday Adayı gençleri de bu konuda uyaran Yaşar; “Ankara Bürokrasisi çok değişik bir yapıya sahiptir. Ben vekilliğim ve MKYK Üyeliğim Dönemi’nde her Genel Kurul’da mutlaka yaşanan –bürokratlara ulaşamıyoruz. Telefonlarımıza çıkmıyorlar- şeklindeki milletvekillerinin şikayet ve yakınmalarına şahit oldum. Hatta bizim Ali Rıza’ya da kaç kez bu yakınmaları sırasında söyledim. Demek ki onlarla iletişim kuramıyorsunuz. Ben ne zaman arasam onlara ulaşıyorum ve telefonlarıma çıkıyorlar. Sizin telefonlarınıza niye çıkmasınlar dedim. Ankara’da iş yapacak olan bürokratlar sizi saymıyorsa ve onlarla iyi ilişkiler kuramamışsanız sizi oyum oyum oynatırlar” diyerek genç vekil aday adaylarını bu konuda kendilerini geliştirmeleri konusunda ikaz etti.
Yaşar, ülkeye, millete ve Aksaray’a ve partiye hizmetin her zaman Meclis Çatısı altında olmadığını, kendisine vekil olmadığı dönemde İstanbul’daki Aksaraylılar Derneği Başkanlığı layık görüldüğünü, işi olan Turizm Sektörü’nde Otelciler Birliği Başkanlığı görevini üstlendiğini bunlarla da hizmet etmeye çalıştığını, hiçbir zaman istekleri, arzuları gerçekleşmediği için ne partiye, ne partililere ne de Aksaray Halkı’na kırılmadığını ve sırtını dönmediğini belirterek; Bu benim son aday adaylığım. Kısmetse listeye girersek hizmet etmeyi Meclis çatısı altında sürdürürüz. Siyasetçi siyasete 1 defa girer yaşadığı sürece bir daha çıkamaz. Biz de bu dönem listeye giremezsek siyasete değil ama vekillik yarışına son noktayı koyar hizmetlerimizi başka türlü devam ettiririz” dedi.
Salonu dolduran 10 larca kişiyi konuşması boyunca sıkmayan Yaşar’ın sözleri sık sık alkışlarla kesildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021