SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Merkez Büro- Sen İl Başkanlığına İdris BOLAKAR getirildi

Aksaray Merkez Büro- Sen İl Başkanlığına İdris BOLAKAR getirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 03.08.2017 - 8:48

Aksaray Merkez Büro- Sen İl Başkanlığına İdris BOLAKAR getirildi

Aksaray Merkez Büro-Sen İl Başkanı İdris Bolakar yaptığı açıklamada; Tüm Memursen Konfederasyonuna bağlı Merkez Büro Çalışanları Sendikası Aksaray İl Başkanlığına, Genel Merkez Yönetim Kurulunun 14/07/2017 tarihli kararıyla 4688 sayılı Kamu Görevlileri Sendikalar kanunu ile tüzük ve yönetmelikler uyarınca faaliyette bulunmak üzere görevlendirilmiş bulunmaktayım.

Kamuda sendikal alanda var olan boşluğun doldurulması ve sendikacılığın asli amacında faaliyetlerde bulunmasını bir gereklilik olarak görmekteyiz.

Sendikacılığın asıl amacı memur üyelerinin özlük, mali ve sosyal haklarında iyileştirmelerin hayata geçirilmesi ve haksızlığa uğramışların, haklarının hukuki yollardan alınması için çaba sarf etmesidir.

Bu nedenle kamuda çalışan memurların yeterince temsil edilip, gerçek bir sendikacılığın ortaya konulması gerekmektedir.

Bu amaçla Tüm Memur Sen Konfederasyonumuza bağlı olarak Büro Hizmetlerinde çalışan kamu personelini temsilen (Sosyal Güvenlik Kurumu, Defterdarlık, Adliye vb.) Merkez Büro-Sen, Sağlık Hizmetlerinde çalışan kamu personeline yönelik Demokratik Sağlık-Sen, Diyanet İşleri Başkanlığında Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen), Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çalışan kamu personeline yönelik Birlik Eğitim-Sen, Tüm Tarım Orman ve Toprak Mahsülleri Ofisi Sendikası olarak (Tüm TOT-Sen) kurulmuştur.

Merkez Büro Sen olarak sendikacılık çizgisinin asla dışına çıkmadan, üyelerimizin; özlük, mali ve sosyal haklarında iyileştirmelerin hayata geçirilmesi ve haksızlığa uğramışların haklarının hukuki yollardan alınması için çaba sarf edeceğiz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021