SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray İstikrardan Yana Olacaktır

Aksaray İstikrardan Yana Olacaktır

A - +

Aksaray Haberleri - 29.03.2019 - 15:44

Aksaray İstikrardan Yana Olacaktır

Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesi için son anahtarın, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde olduğunu vurgulayan Aksaray Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, “Türkiye, seçimlerden sonra artık ayağındaki prangalardan kurtulmuş olacak ve şahlanışının önünde hiçbir engel kalmayacaktır. İnanıyorum ki milletimiz, yine istikrardan, yine güvenden, yine güçlü Türkiye’den yana oy kullanacaktır.” dedi.

Gelişen Türkiye’nin dinamik kentlerinden biri olan Aksaray’ın, AK Parti ile 2023 hedefine ulaşmasının aziz milletin tercihiyle olacağını kaydeden Başkan adayı Evren Dinçer, “Bu güne kadar AK Parti belediyemizin sevgili nazarıyla baktığı bu şehre yapılan hizmetler, Aksaray’a yazılmış bir aşk mektubu gibidir. İnşallah yerel seçimlerin ardından bu mektuba daha çok sevgi cümlesi eklenecek, yeni icraatlar yapacağız. 31 Mart seçimleri, bu ülkeyi emanet edeceğimiz evlatlarımızın geleceği için koyduğumuz hedefleri gerçekleştirmenin anahtarıdır. Sandıklara atacağımız her bir oy, ülkenin geleceği, birlik ve bütünlüğü için yapacağımız yatırımdır. Ülkenin bekasında, Aksaray’ın kaderinde söz milletimizindir.” dedi.

Yerel seçimle birlikte Aksaray’ın bambaşka bir döneme gireceğini aktaran Dinçer, “Bu dönemin nasıl başlayıp nasıl devam edeceğine halkımız karar verecek. Temennimiz, Allah’ın izniyle AK Parti ile Aksaray’ın kazanması, büyümesi ve saygıdeğer hemşerilerimin layık olduğu bir hizmet anlayışıyla daha da ileri gitmesidir.”

Her vatandaşın 31 Mart’ta sandığa giderek oy kullanması gerektiğini ve kullanılacak her bir oyun ülkenin bekası açısından çok değerli olduğunu hatırlatan Dinçer, “Son söz, son karar aziz milletimizindir. İnşallah milletimiz tercihini yine güven ve istikrardan yana kullanarak Türkiye’mizin önünü açacaktır. Biz AK Parti olarak hep milletimize güvendik. Aziz milletimiz hep yanımızda oldu. 31 Mart’ta da bir kez daha sandıkta bize sahip çıkacaktır.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin üzerine büyük oyunlar oynandığına dikkat çeken Dinçer, “Eğer millet olarak biz varız diyorsak 31 Mart’ı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Türkiye’yi yolundan döndürmek, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı masada zayıflatmak için her türlü yola başvuruyorlar. Biz inanıyoruz ki milletimiz her seçimde olduğu bu seçimde de liderinin ve onun yolunda gidenlerin yanında olacaktır. Tarihimizin en önemli seçimlerinden birine gidiyoruz. Sandıklar demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Milletimiz 24 Haziran referandumunda Cumhurbaşkanlığı sistemi için ‘evet’ diyerek ülkemizin önünde yeni bir ufuk açmıştır. Şimdi de kararını ‘Güçlü liderle, güçlü Türkiye’den yana’ kullanarak hedefleri yolunda emin adımlarla ilerleyen ülkemizin bekasında destek olacaktır.” diye konuştu.

Aksaray ile birlikte Türkiye’nin 1 Nisan’da yeniden doğacağına, güçlenerek hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğine inandığını kaydeden Dinçer, “Türkiye, seçimlerden sonra artık ayağındaki prangalardan kurtulmuş olacak ve şahlanışının önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Ülkemizi 2023, sonrasında 2053 ve 2071 hedeflerine taşımak için gece gündüz çalışan, ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlü bir şekilde desteklemek için sandığa giderek oyumuzu kullanmalıyız. Dört bir yanımız kuşatılmak istenirken hemşehrilerimiz istikrar için, dirliğimiz için, birlik, bereket ve bolluk için sandığa giderek tercihini yapmalıdır. Çıkacak sonucun ilimize, ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021