SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray İl Özel İdaresinde Bayramlaşma

Aksaray İl Özel İdaresinde Bayramlaşma

A - +

Aksaray Haberleri - 28.09.2015 - 11:08

Aksaray İl Özel İdaresinde Bayramlaşma

Resmi tatilin sona ermesinden sonra Aksaray İl Özel İdaresinde ‘Bayramlaşma Programı’ düzenlendi. Aksaray İl Özel İdaresinde çalışanların tamamının katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma törenine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Çapan Altındal, Yılmaz Altınsoy, Türkiye Yol-İş Sendikası İşyeri Temsilcisi İlker Arıbaş, İl Özel İdaresi Birim Müdürleri ve çalışanlar katıldı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ yaptığı konuşmada,’’Bayramlar birlik beraberliği temsil eder. Bir Kurban bayramını daha sağlık ve sıhhatle geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da personel ile bir araya gelerek dayanışma örneği gösterdik. İl Özel İdaresi çalışmalarının toplumun her kesiminde takdirle takip ediliyor, bu takdir personelimizin özverili çalışmaları ile elde edildi. Özel İdaremiz artık bayramlaşma törenlerini gelenek haline getirdi. Bu çok güzel bir olay. Bayramlar birlik beraberlik kardeşlik gibi duyguların yaşandığı müstesna günlerdir. Sizlerin başarısı hepimizin başarısıdır. Yaptığınız çalışmalar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah, kazasız belasız çalışmalar bizlere nasip etsin.’’ Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021