SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray İl Özel İdare Spor Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor

Aksaray İl Özel İdare Spor Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 30.12.2015 - 11:41

Aksaray İl Özel İdare Spor Emin Adımlarla Yoluna Devam Ediyor

Aksaray İl Özel İdare Spor Kulübü, spor alanında yürüttüğü çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kulübün, ilimize renk katacak yeni kadrolarla yoluna devam edeceğini dile getiren İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Recep Yılmaz, “her zaman futbola ağırlık veren kurumumuz, şuan itibari ile Amatör kümede mücadelesini vermektedir. Kulübümüz özellikle bu yıl çok iyi bir performans sergiliyor. Gençlerimiz profesyonellik ruhu ile tüm güçlerini sahaya yansıtıyor. Tabii ki bu da sonuçlara olumlu yansıyor. Yönetim Kurulumuzun kararı doğrultusunda genç sporcularla devam ederek ilin futbol altyapısına katkı sunmayı hedefledik. Bu amaçla Aksaray’ın ve Kurumumuzun ’un adını hem ilde hem de yurt içinde duyurmuş olacağız. bu konuda gerek Özel İdare Genel Sekreterliğinden gerekse İl Genel Meclisimizden takımımıza vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür eder, desteklerinin devamını diliyoruz. ” dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ ise, Özel İdarenin önceliğinin kırsal altyapı başta olmak üzere eğitim, sağlık, kültür, turizm gibi yatırımlar olduğunu, ilde ihtiyaç duyulan yatırımlara öncelik tanıdıklarını belirterek, “Ancak, ilimiz de yapılan sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanında spor altyapısına da hizmet vermemiz gerekiyor. mevcut kaynaklarımızı en etkin ve verimli bir şekilde değerlendirerek ilin spor altyapısına katkı sağlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021