SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray İHH Sri Lanka’da Dört Bakkal Açtı

Aksaray İHH Sri Lanka’da Dört Bakkal Açtı

A - +

Aksaray Haberleri - 11.04.2017 - 9:53

Aksaray İHH Sri Lanka’da Dört Bakkal Açtı

Aksaray İHH başkanı Önder Özkan Birlik Haber’e yaptığı açıklamada; İHH önce kendi mahallesindeki ihtiyaç sahibinden başlayarak, dünya genelinde milyonlarca garibin duasını almaya devam ediyor.
Bu bağlamda Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Sri Lanka’da 4 yetim ailesini daha sevindirdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Önder ÖZKAN,”Yetim Dayanışma Günleri kapsamında sadece ilimizdeki ve ülkemizdeki değil aynı zamanda dünyanın dört bir tarafında çok çok zor durumda olan yetimlerimizi de koruyup kollama durumundayız.
Bu minvalde yetim ve ailesini kalkındırma projeleri kapsamında Sri Lanka’da açılan bakkallardan dört adetini Aksaray gönüllülerimiz açmış oldu.
Maliyeti 2240₺ olan bir bakkaldan dört adetinin finansı Aksaray İHH Hanım Kollarımızın üstün gayretleri ve yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz yetimler yararına yemek organizasyonunun bir kısmı ile karşılanmıştır.
Videoda Aksaray İHH Yetim Birimi Sorumlularımızdan Leyla Hanımın şahitliğinde desteklerinizin yerine ulaştığını görebilirsiniz.
Güzel ülkemizin insanlarıyla kıyas edilemeyecek kadar muhtaç olan kardeşlerimiz için bu yardım bir ailenin geleceğinin kurtarılması (Allah’ın izni ile) anlamına gelmektedir. Katarak, Su Kuyusu, Yetim Sponsorluğu, Öğrenci Bursu, Kardeş Aile Projesi, vb sevap kapısı birçok hayırlı projeye hayırsever halkımızı davet ediyoruz.
Rabbimizden, bu tür anlamlı projelere katkı sağlayan, vesile olan tüm dostlarımızı cennetle müjdelemesini niyaz ediyoruz.”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021