SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray için en verimli Bütçe yapılacaktır

Aksaray için en verimli Bütçe yapılacaktır

A - +

Aksaray Haberleri - 16.10.2016 - 10:57

Aksaray için en verimli Bütçe yapılacaktır

Türkiye 51 İl Özel İdareleri 2017 Mali yılı Bütçeleri Kasım ayıda görüşülecek olan Bütçe taslakları Performans planları ve Bütçe Teknikleri bilgilendirme toplantısı için 51 İl Genel Meclis Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlarına Eğitim ve Bilgilendirme Semineri verildi.

Vilayetler Hizmet Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Aksaray İl Genel Meclisi Ak Parti Grup Başkan vekili ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Celalettin KILIÇ katıldı.

Seminerin açılışını Vilayetler Hizmet Birliği Genel Sekreteri Ömer Hilmi YAMLI yaptı. Seminere konuşmacı olarak İçişleri Bakanlığı Mülkiye Baş Müfettişi ve Avrupa Birliği Uzmanı Rıza YILMAZ ve İçişleri Mahalli İdareler Daire Başkanı Şefik AYGÖL katıldı.

Antalya Belek Papillon Zeugma Otelde gerçekleştirilen Diğer Çevre Sağlık ve Sosyal Hizmetler Komisyon Başkanları Semineri de yapıldı. Aksaray’dan Komisyon Başkanı Sadrettin İRİŞ katıldı.

Seminerlerin çok verimli geçtiğini belirten Aksaray İl Genel Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Celalettin KILIÇ “Kasım ayında görüşülecek olan İl Genel Meclisi tarafından Aksaray 2017 Mali yılı Bütçemizin Bütün İl Genel Meclis Üyelerimizin ve Plan ve Bütçe Komisyonumuzun Özverili, öncelik ve ehemmiyet sırasına göre Aksaray için en verimli Bütçe yapılacaktır. 2017 İl Özel İdaresi Mali Bütçemizin Aksaray için hayırlı olmasını dilerim ”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021