SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray İçin Elbirliği İle Çalışmaya Hazırız

Aksaray İçin Elbirliği İle Çalışmaya Hazırız

A - +

Aksaray Haberleri - 19.06.2015 - 10:59

Aksaray İçin Elbirliği İle Çalışmaya Hazırız

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i tebrik ziyaretleri devam ediyor. Siyaset, bürokrasi, iş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri Rektör Şahin’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.

Aksaray’ın tüm değerlerini önemsediklerini ve şehir için önem arz eden her konuya ciddiyetle eğileceklerini söyleyen Rektör Prof. Şahin, “Görev süremizin sonunda Aksaray’ın her taşına elimiz değmiş olacak. Bu da el birliği ve işbirliği ile mümkün olabilir. Bu nedenle şehrin tüm dinamikleriyle çalışmaya, akademik ve bilimsel altyapımızı şehrimiz için kullanmaya hazırız” dedi. 22’nci Dönem Aksaray Milletvekili Ahmet Yaşar, Rasim Gül, ŞÜTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Ulukaya ve Fabrika Müdürü Erol Yalçın, MÜSİAD Başkanı Eyüp Dağdaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, STK Platformu Üst Kurulu Yöneticileri, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Selim Biçen ve Cemiyet Yöneticileri, Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği Başkanı Hatice Şahin Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karahancı, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Refik Tezcan, Tapu ve Kadastro İl Müdürü Yılmaz Saral, Ticaret İl Müdürü Vahit Özer ve Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürü Suat Keleş Rektör Şahin’i ziyaret etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, tüm ziyaretlere teşekkür etti ve Aksaray’ın gelişmesi için üzerlerine düşeni yerine getirmeye hazır olduklarının altını çizdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021