SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 91 öğrenciyi mezun etti

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 91 öğrenciyi mezun etti

A - +

Aksaray Haberleri - 29.05.2015 - 12:02

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 91 öğrenciyi mezun etti

Aksaray Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, üç bölümden toplam 91 öğrenciyi mezun etti. Okuldan 30 hemşire, 28 acil tıp teknisyeni, 33 diş protez teknisyeni mezun olarak sağlık alanında hizmet kervanına katıldı.

Okul Müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğlu, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada, ” Değerli velilerimiz 4 yıl önce emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim ve personelim ile onları özgüveni yüksek , ne istediğini bilen, işini en iyi şekilde yapan, yaşamayı ve yaşatmayı seven bunu görev bilen sevgi dolu sağlıkçılar olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyorum dedi.

Konuşmanın devamında Maraşlıoğlu;Değerli meslektaşlarım, bir anne baba şefkati ile kucaklayıp, erdem ve bilgi ile donattığınız bir nesli daha bugün buradan uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz özveri, fedakarlık ve yol göstericilik için sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Törene mezun öğrencilerin aileleri ve okul öğretmenleri de katıldı. Öğrenciler, diplomalarını öğretmenlerinin ellerinden aldı.Bölüm birincileri okul yaş kütüğüne birincilik plakasını hep birlikte çaktı. Tüm öğrenciler dört yıllık zorlu bir süreci başarı ile bitirmenin sevincini birbirlerine sarılarak kutladılar.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021