SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray GÜNDEM Gazetesi 1 Yaşında

Aksaray GÜNDEM Gazetesi 1 Yaşında

A - +

Aksaray Haberleri - 08.07.2017 - 11:27

Aksaray GÜNDEM Gazetesi 1 Yaşında

1. yaşını gurur ve coşkuyla kutlayan Aksaray GÜNDEM’e Türkiye’nin her yerinden kutlama ve tebrik mesajları yağdı
Aksaray GÜNDEM’in kuruluş yıldönümünde çalışanlar, heyecan ve coşkuyu bir arada yaşadı.
Aksaray GÜNDEM ailesi 1. yılın sevincini pasta keserek kutladı. Tüm birimlerin katılımıyla gerçekleşen kutlamada tarafsız haberciliğin yüzyıllarca devam edeceği sözü verildi. Aksaray GÜNDEM imtiyaz sahibi Hikmet Recep Turan, okuyucuyusyla Aksaray GÜNDEM’in büyük bir aile olduğunu, yıllardır süren başarılı bu yayın hayatının altında aile bireyleri arasında güvene dayanan sağlam ilişkinin yattığını söyledi. Turan, “İç Anadolu ve Aksaray’ın insanları, doğru ve tarafsız haberciliği nedeniyle Aksaray GÜNDEM’e inanıyor ve güveniyor. Biz de bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmamak için ilkelerimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz” dedi. Bu zorlu yolculukta Aksaray GÜNDEM çalışanlarının da omuz omuza yürüdüğünü ifade eden Turan, “Biz, Türk basınının okuluyuz. Yalnızca bir gazete değil, pek çok ilklerin hayata geçirildiği, devrimlerin yapıldığı bir medya okuluyuz. 1. yaşımızda bizleri mesajlarıyla, çiçekleriyle, ziyaretleriyle yalnız bırakmayan tüm kişi ve kurum ve kuruluşlara teşekkür ederim” diye konuştu. Turan’ın konuşmasının ardından konuklar ve hepbirlikte doğum günü pastasını kesti.
Okuyucusuyla her gün buluşmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Aksaray GÜNDEM’in kuruluş coşkusuna, Türkiye ortak oldu. Çok sayıda okurumuzun yanı sıra Milletvekilleri, valiler, belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, iş dünyası, akedemisyenler gönderdikleri mesajlarla Aksaray GÜNDEM’in 1. yaşını kutladı. Aksaray GÜNDEM’i hiçbir zaman yalnız bırakmayan kadim dostları olan okuyucuları da telefon ve kutlama mesajlarıyla kuruluş yıldönümüne ortak oldu.
Bizde Birlik Haber Gazetesi olarak, Aksaray Gündem Gazetesine yayın hayatında başarılar diliyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021