SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Emniyet Müdürlüğü Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Hırsızlara Göz Açtırmıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 26.09.2018 - 16:45

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Hırsızlara Göz Açtırmıyor

OLAY -1

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimizde hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda;

Tacin Mahallesinde bulunan bir inşattan piyasa değeri 30.000 TL tutarında malzeme çalan Yasin G (22) Erhan A (23) ve Gülay S (19) , çaldıkları malzemeler ile birlikte yakalanmıştır.

Yakalanan şüpheliler adli makamlara sevk edilmiş, Yasin G ve Erhan A Tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiş, Gülay S Adli Kontrol Şartı ile serbest kalmıştır.

OLAY -2

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkında şüphe üzerine kontrol edilen araç içerisinde piyasa değeri 40.000 TL olan bakır kablo ele geçirilmiştir. Oto içerisinde bulunan Tahsin Ç (19) ve Emre A (24)‘nın yapılan sorgularında; bakır kabloları Eskil ilçesi Güneşli Köyü Bakım Yaylasında çiftçilere ait tarlalardan çaldıklarını beyan etmişlerdir.

Şüpheli şahıslar gerekli yasal işlemlerin yapılabilmesi için Eskil İlçe Jandarma Komutanlığı görevlilerine teslim edilmişlerdir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021