SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Devlet Hastanesinde, mesai dışı poliklinik muayenesi başladı

Aksaray Devlet Hastanesinde, mesai dışı poliklinik muayenesi başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.03.2016 - 15:04

Aksaray Devlet Hastanesinde, mesai dışı poliklinik muayenesi başladı

Bazı branşlarda doktorlar hafta içi 17:00-22:00 saatleri arasında poliklinik yapacaklar.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Himmet Durgut, Aksaray Devlet Hastanesinde mesai dışı polikliniklerin yapılmaya başlandığını açıkladı.

Genel Sekreter Durgut, Aksaray Devlet Hastanesinin Kadın Doğum, Çocuk Hastalıkları ve Dahiliye Branşında hafta içi 17:00-22:00 saatleri arasında uzman doktorların polikliniklerde hasta bakacağını söyledi.

Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Cengizhan Kılıçaslan’da konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Hastanemizde mesai dışı hasta muayenesi başladı. Bazı branşlarda uzman doktorlarımız, nöbet, icap dışı akşam saatlerinde de poliklinik hizmeti verecekler. İlk etapta Kadın Doğum, Çocuk Hastalıkları ve Dahiliye polikliniği ile başladık. İlerleyen günlerde, uzman doktorlarımızın sayısına göre, akşam açık olan poliklinik sayımızı arttırmaya planlıyoruz. Hastalarımız, mesai saatleri içinde polikliniklerde muayene, tetkik ve tahlilleri nasıl yaptırabiliyorsa, mesai dışında aynı tetkik ve tahlilleri yaptırıp, muayene olabilecekler. Poliklinik yapacak hekimlerimizin listeleri her ay güncellenerek, web sayfamızdan duyurulacaktır. Amacımız, özellikle Ş.Vehbi Ekecik Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kliniğimizdeki ; çocuk acil servisinde mesai dışı yoğunluğu azaltarak, Aksaray halkına daha da kaliteli bir sağlık hizmeti sunmaktır. ” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021