SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Devlet Hastanesi Basın ve İletişim Odası, törenle açıldı

Aksaray Devlet Hastanesi Basın ve İletişim Odası, törenle açıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.10.2015 - 14:21

Aksaray Devlet Hastanesi Basın ve İletişim Odası, törenle açıldı

Basın ve İletişim Odasının kurdelesi Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut, 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alı R.Südemen, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar ve Gazeteciler Birliği Başkanı Yaşar Sarıkaya tarafından birlikte kesildi.
Törene Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut, 68 Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali R. Südemen, Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Gazeteciler Birliği Başkanı Yaşar Sarıkaya, Aksaray’da bulunan yerel basın kuruluşlarının sahipleri, köşe yazarları, yerel basın mensupları ile ulusal basın ajanslarının temsilcileri, , Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Daire Başkanı Uz.Dr. Ahmet Korkmaz, Mali Hizmetler Daire Başkanı Ümit Korkmaz, Aksaray Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz.Dr. Cengizhan Kılıçaslan ve diğer hastane yöneticileri katıldılar.
Açılış töreninde konuşma yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Himmet Durgut, amaçlarının basın mensuplarına yardımcı olmak ve onların çalışma koşullarını rahatlatmak olduğunu belirterek, “Basın birimimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah basın odamız basın mensuplarının çok daha sağlıklı bilgiler almasına vesile olacak. Daha iyi ortamlarda çalışmalarını sağlamak istedik. Herkese teşekkür ederek hayırlı olsun diyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021