SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Belediyespor Türkiye Kupasında Bir Üst Tura Yükseldi

Aksaray Belediyespor Türkiye Kupasında Bir Üst Tura Yükseldi

A - +

Aksaray Haberleri - 29.08.2016 - 18:57

Aksaray Belediyespor Türkiye Kupasında Bir Üst Tura Yükseldi

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında deplasmanda Osmaniye Spor ile karşılaşan Aksaray Belediyespor rakibini 2-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

2016-2017 sezonunda BAL Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Aksaray Belediyespor ilk resmi müsabakasına Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçı için deplasmanda Osmaniye Spor karşısında çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında Aksaray Belediyespor bugün saat 16:00’da Osmaniye’de 7 Ocak Stadyumunda Osmaniye Spor ile karşı karşıya geldi. Bu sezon ilk resmi maçına çıkan Aksaray Belediyespor maça güzel başladı. Oynadığı oyunla göz dolduran temsilcimiz Aksaray Belediyespor maçın 16. Dakikasında Hakkı Tosun’un attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Bu dakikadan sonra ataklarını arttıran temsilcimiz 42. Dakika da İbrahim Konuksever’in attığı golle durumu 1-1 berabere getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz Aksaray Belediyespor 74. Dakika da sahneye çıkan Muhammet Özdemir’in attığı golle 2-1 öne geçti. Karşılıklı ataklarla devam eden maçta başka gol olmayınca maçı Aksaray Belediyespor Osmaniye Spor karşısında 2-1 kazanarak Ziraat Türkiye Kupasında bir üst tura yükselen takım oldu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021