SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Belediyesinin İftar Yemeğinde Birlik Beraberlik Mesajı Verildi

Aksaray Belediyesinin İftar Yemeğinde Birlik Beraberlik Mesajı Verildi

A - +

Aksaray Haberleri - 09.06.2017 - 14:48

Aksaray Belediyesinin İftar Yemeğinde Birlik Beraberlik Mesajı Verildi

Aksaray Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı dolayısıyla şehit aileleri, yakınları ve gazilere yönelik iftar programı düzenlendi. Misafirler Başkan Yazgı ve Eşi Hasibe Hanımefendi tarafından karşılandılar.

Ağaçlı Tesislerinde düzenlenen İftar Programına Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ, Şehit Aileleri ve Gaziler ile basın mensupları katıldı.

İftar programında konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatan için canını veren şehitlerin aileleri ve gözlerini kırpmadan çarpışan gaziler ve yakınları ile aynı havayı solumanın çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile bu atmosferdeki havayı birlikte solumak bizler için çok değerli ve önemli. Bunun her zaman bilincindeyiz. Bu bilinci de Ramazan ayında daha üst noktalarda yaşıyoruz. Biz belediye olarak Ramazan ayı boyunca hem mahallelerde yaptığımız iftar programlarımız, hem yetimlerimiz hem de şehit aileleri, gazilerimiz ile yaptığımız iftarlar bizim için bambaşka bir güzellik, bambaşka bir mutluluk. Kendileri vatanımız, milletimiz için her türlü fedakârlığı yapan, insan için en değerli olan canını bile feda eden o değerli şehitlerimizin ve gazilerimizin aileleri burada. Bu çok büyük bir acı aslında. Biz bu acıyı ne kadar söylesek, anlatsak tabii ki az. Ama biz bunu paylaşabilmek için, siz değerli şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü derdinde, sıkıntısında yanınızda olabilmek için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Şehit ailelerimize sahip çıkılıyor. Bu gerçekten çok önemli. Sadece biz belediye olarak değil, sivil toplum kuruluşlarımızla, dernek başkanlarımızla bunları yapmak çok önemli” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ ise konuşmasında, “Bu ülke bizim, bu bayrak bizim, bu vatan bizim, bu millet bizim. Şehit de bizim, gazi de bizim, bütün millet bizim. Hepinize teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim okundu. Dualar edildi

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak “Şimdi birlik beraberlik zamanı. Tüm şehitlerimize Rabbimden Rahmet diliyorum. Geride kalan ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Yara alan kahraman gazilerimize Rabbimden acil şifalar diliyorum.

Aksaray Belediye Başkanımızla beraber her yıl olduğu gibi derneğimizle çalışmalarımız var. Allah nasip ederse Ramazan sonrası yine gezilerimiz devam edecek. Aksaray Belediye Başkanımıza şahsınızda derneğimize ve şehitlerimizin geride bıraktığı emaneti olan şehit yakınlarımıza verdiği değerden dolayı Teşekkür ediyorum. Yine eşi hanımefendiye şehit annelerimize Ramazan boyunca mukabele de bulunduğu için kendilerine şahsım adına Teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. Allah tutuğunuz oruçları kabul etsin. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. ”dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, iftar programına katılan konukları ziyaret ederek katılımlarından dolayı Teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021