SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Belediyesi’nden Avrupa Çıkarması

Aksaray Belediyesi’nden Avrupa Çıkarması

A - +

Aksaray Haberleri - 23.02.2015 - 15:31

Aksaray Belediyesi’nden Avrupa Çıkarması

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın Nisan ayında Avrupa’da yaşayan Aksaraylı gurbetçilerle yapacağı istişare toplantısı öncesinde Avrupa’ya giden Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, Almanya’nın Stuttgart Kentinde koordine toplantıları gerçekleştirdi.
Başkan Yardımcısı İlhan, yurt dışında çok sayıda Aksaraylı olduğunu ve bunun büyük bir bölümün Avrupa’da yaşadığını söyledi. Avrupa’da Aksaraylıların kurduğu derneklerle buluşarak Nisan ayında yapılacak istişare toplantısına tüm Aksaraylıları davet eden Başkan Yardımcısı İlhan, Almanya’daki temaslarını Stuttgart’taki Aksaraylılar Derneği yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelerek sürdürdü. Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı İlhan, “Yurt dışında yaşayan hemşehrilerimizin sivil toplum örgütü kurarak birlik ve beraberlik içerisinde olmaları bizleri de mutlu etmektedir. Çünkü burada yaşayan hemşehrilerimiz Aksaray’ın birer temsilcileridir” dedi.
Burada bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, “Burada bütün dernek başkanlarımız ile beraber programlara katıldık. Dernek başkanlarımız ile yapmış olduğumuz bütün çalışmaların değerlendirmesini ve bundan sonra neler yapacağımızla ilgili görüşlerimizi hep birlikte konuştuk. Dernek başkanlarımızın birçoğu buradaydı. Hemşehrilerimiz de yoğun bir katılım gerçekleştirdi. İnşallah bunları daha fazla yapacağız. Yurt dışında yaşayan bütün Aksaraylı hemşehrilerimize ulaşmaya çalışacağız. Çünkü şehrimizin bir yarısı buralarda. Biz onların bütün görüşlerini almaya devam edeceğiz. Onlarla ilişkilerimiz hiçbir zaman bitmeyecek. Daha gazla görüşme fırsatı bulmak için onlarla sürekli koordine halinde olacağız” diye konuştu.
Yılmaz İlhan, son olarak Stuttgart’ın şehirleşme yapısını da inceleyen Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz İlhan, kentin yapılanmasına yönelik önemli bilgiler edindi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021