SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Belediyesi Trafik İşaret ve Yön Levhalarını Yeniliyor

Aksaray Belediyesi Trafik İşaret ve Yön Levhalarını Yeniliyor

A - +

Aksaray Haberleri - 16.03.2017 - 13:26

Aksaray Belediyesi Trafik İşaret ve Yön Levhalarını Yeniliyor

Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri şehrimizin muhtelif cadde ve sokaklarında bulunan uyarı ve yön levhaları üzerine yapıştırılmış olan çıkartma, karalama ve yıpranarak tahribata uğramış trafik levhalarını temizledi.

Aksaray Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, şehir içi yol güzergâhları üzerinde trafik işaret ve yön levhalarının görüş mesafesini engelleyici etkenleri ortadan kaldırıyor. Bilinçsiz kişi veya kişilerce trafik levhalarını reklam panosu gibi kullanan ve çeşitli çıkartmalar yapıştırdığı tespit edilen ve levhalara kasıtlı zarar verenler hakkında gerekli çalışmaların başlatıldığı açıklandı.

Trafik düzenini sağlayan levhaların işlevini yitirerek birçok olumsuzluğu beraberinde getirdiği hatırlatıldı. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü herkesi duyarlı olmaya çağırdı ve bu tür davranışlarda bulunan kişiler hakkında cezai işlem uygulanacağını bildirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021