SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Belediyesi “Sofra’ya” Günebakan Sertifikası verdi.

Aksaray Belediyesi “Sofra’ya” Günebakan Sertifikası verdi.

A - +

Aksaray Haberleri - 07.01.2015 - 15:49

Aksaray Belediyesi “Sofra’ya”  Günebakan Sertifikası verdi.

Başkan Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediyesi, halkın daha temiz ve güvenli gıda tüketmesi aynı zamanda işletmelerin hijyen kalitesini yakalaması için başlattığı Günebakan Projesi’nin sertifikasını Sofra adlı işletme sahibi Bayram Altınsoy’a hayırlı uğurlu olması temennisiyle takdim etti.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı açıklamada Aksaray Belediyesi’nin halkın daha güvenilir ortamlarda gıda tüketmesi ve alışveriş yapması için Aksaray’da bir ilk olarak Günebakan Projesi’ni hayata geçirdiklerini kaydetti.

Günebakan projemizin sertifikasını veriyoruz yeni bir işletmemize vereceğimiz sertifikamızla beraber gerçekleştireceğiz diyen Başkan Yazgı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Öncelikle Bayram Bey’i tebrik ediyorum. Bu işin esas kahramanı eşinizi de tebrik ediyorum; burası hakikaten damak tadına sunulan hizmetlerle bir marka oldu. Bildiğiniz gibi Günebakan Projesi bizim en önemli projelerimizden bir tanesidir. Günebakanla ilgili 32 tane kriterlerimizi 100 üzerinden puanlandırıyoruz; 80 ve üzeri puan alan işletmelerimiz Günebakan sertifikamızı almaya hak kazanıyor. Şu anda bulunduğumuz işletmemiz de 86 puanla Günebakan Sertifikası almaya hak kazanan bir yerimiz oldu. Nitekim burası 24 saat sürekli çalışan ve lezzetinden ödün vermeyen bir yer. Bundan sonra vatandaşlarımız burada hijyene daha dikkat eden, ön plana çıkaran bir hizmet alabilecekler, tüm ürünleri gönül rahatlığıyla tüketebileceklerdir. Kendilerini tekrar tebrik ediyorum.

Bu bir ceza sistemi değil, bu tamamen bir teşvik sistemi. Gönüllülük esasına dayalı yapılan Günebakan Projesi’nin logosunu gördüğünüz her yerde gönül rahatlığı ile yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Hijyeninden asla şüphe etmeyeceğiniz yerler olarak bizler buraları tescilliyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021