SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Belediyesi Bayram Öncesi Tüm Tedbirleri Aldı

Aksaray Belediyesi Bayram Öncesi Tüm Tedbirleri Aldı

A - +

Aksaray Haberleri - 08.09.2016 - 14:06

Aksaray Belediyesi Bayram Öncesi Tüm Tedbirleri Aldı

–153 Alo Zabıta, 188 Alo Cenaze ve 185 Alo Su Arıza Hatları Günün Her Saatinde Vatandaşlara Kesintisiz Hizmet Verecek

–Zabıta Ekipleri Bayram Süresince de Denetimlerini Sürdürerek, Özellikle Dilencilere ve Sahte Hocalara Karşı Mezarlıkta Tedbir Alacak

–“ALO BOĞAM KAÇTI” Hattı Bayram Boyunca Hizmet Sunacak

Aksaray belediyesi Kurban Bayramı dolayısıyla gerekli tedbirleri aldı. Vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde bayram yaşamalarını sağlamaya çalışan belediye yetkilileri, belediyedeki bazı birimlerin bayram süresince 24 saat kesintisiz hizmet vereceğini bildirdiler.

Su arıza, cenaze, ulaşım ve zabıta ekipleri bayram öncesi ve bayram sırasında vatandaşlardan gelen şikâyet ve istekleri değerlendirerek anında çözüme kavuşturacaklar.

Zabıta ekipleri, halkın rahat alış veriş yapması için çarşı merkezinde tedbir alacak. Ayrıca mezarlıkta duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan para talep etmeye çalışan dilenci ve sahte hocalara fırsat vermeyecekler.

Bayramda kaçan firari boğaları yakalamak için yeni bir tim kuruldu. Kurbanlıklarını elinden kaçıran Aksaraylılar 153 Nolu “Alo Boğam Kaçtı” hattından yardım isteyebilecek.

Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı, kurban bayramı öncesi her türlü tedbirin alındığını belirterek “Halkımızın kurban bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri için belediye olarak gerekli tüm tedbirleri aldık ”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021