SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Belediyesi Asfaltta Hız Kesmiyor

Aksaray Belediyesi Asfaltta Hız Kesmiyor

A - +

Aksaray Haberleri - 22.11.2016 - 12:39

Aksaray Belediyesi Asfaltta Hız Kesmiyor

Aksaray Belediyesi kış aylarına yaklaşılması sebebi ile oluşabilecek herhangi bir sıkıntıya karşın sıcak asfalt ve asfalt yama çalışmalarına hız vererek yolları yenilemeyi sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz boyunca şehrin genelinde sürdürdüğü cadde ve sokaklarda kanalizasyon, su, alt yapı ve çeşitli nedenlerden dolayı yıpranan, kazılan yollara asfalt onarım ve asfalt yama çalışmalarının yanı sıra ve yeni yollara sıcak asfalt dökme çalışmalarına devam ediyor. Sıcak asfalt çalışmasının tamamlanmasıyla yollar çamurdan ve tozdan kurtulmuş olacak. Vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için çalışan Aksaray Belediyesi ekipleri kış aylarında vatandaşların yol sorunu yaşamamaları için çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor.

Yeni açılan yollar ve yapılan asfaltlarla şehirde ulaşımı kolaylaştıran, aynı zamanda şehre güzel bir çehre kazandırmaya devam eden Başkan Yazgı ;”Ekiplerimiz sıcak asfalt ve yama asfalt yaparak çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. 2016 yılı itibari ile sıcak asfalt ve asfalt yamada toplamda 132 bin ton asfalt kullanıldı. Mevsim şartları elverdiği müddetçe önümüzdeki günlerde de çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021