SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Basını Ak Parti Milletvekili Adaylarıyla buluştu

Aksaray Basını Ak Parti Milletvekili Adaylarıyla buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 29.09.2015 - 15:07

Aksaray Basını Ak Parti Milletvekili Adaylarıyla buluştu

Aksaray Basını Ak Parti Milletvekili Adaylarıyla buluştu.

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı, basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçimi startını verdi.
1 Kasım seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına bayramın 2. gününden itibaren bayramlaşma ziyaretleriyle başladıklarını belirten İl Başkanı Abdülkadir Karatay, “Bayram da halkımızla selamlaştık bayramlaştık. Bugünden itibaren de seçim çalışmalarına tam gaz tam kadro ile başlayacağız” dedi.

YENİLENEN KADRO İLE BAŞARILI OLACAĞIZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdulkadir Karatay, “Öncelikle, Yenikent kasabasında meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bayramın 2. günü itibariyle tüm ilçelerimizi ve birçok beldemizi gezerek seçim çalışmalarımıza başladık. Yenilenen bir Ak Parti olarak yeni ve güçlü bir kadroyla yola çıktık. Ak Parti olarak bütün hizmetlerimizin arkasında daha güçlü duracak bir iradeyle hizmet için mücadelemizi sürdüreceğiz. AK Parti’nin Türkiye’nin omuriliği olduğunu hem genel başkanımız hem de biz sürekli dile getiriyoruz. Türkiye’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak olan kadrolar, AK kadrolardır. Yenilenen güçlü kadrolar ile yeniden büyük bir Türkiye hedefine doğru adım adım yürüyoruz” dedi.

TEK BAŞINA İKTİDARA İHTİYACIMIZ VAR
Tek başına iktidarın önemini 7 Haziran’dan bugüne kadar yaşanan süreçte çok iyi gördüğünü belirten Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Yapacağımız projeleri, atılımları gerçekleştirmek adına iktidara ihtiyaç olduğunu net bir şekilde gördüm. 7 Haziran’dan sonra halkımızda gördü ki, Ak Parti’nin sadece elini değil, gövdesini taşın altına koyacak tek parti olduğunu gördük. Ben inanıyorum ki 3-0 olmak suretiyle seçimleri kazanacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021