SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aksaray Barosu 14 Mayıs Eczacılar Gününü kutladı

Aksaray Barosu 14 Mayıs Eczacılar Gününü kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.05.2015 - 12:27

Aksaray Barosu 14 Mayıs Eczacılar Gününü kutladı

Aksaray Barosu Başkanı Av. Levent BOZKURT yaptığı yazılı açıklamada; İnsan sağlığının tesisinde yeri doldurulamaz bir öneme sahip, temel taşları olan, son derece kutsal bir görevi üstlenip vatandaşlarımıza gece-gündüz demeden hizmet etmeye çalışan eczacılarımızın 14 Mayıs Dünya Eczacılar Günü ve bilimsel eczacılığın 176.yıldönümünü hep birlikte kutluyoruz.

Sağlık sisteminin en önemli halkalarından birisi olan, toplum sağlığını merkez alan hizmetleriyle eczacılık, insanlık tarihi boyunca hayatın her döneminde varlığını koruyarak önemini hiç yitirmeyen bir meslektir.

Eczacılarımız, tedavinin devamı olan ilaçların hazırlanmasında, güvenli ve etkin kullanımında ve sağlık alanında hasta ve yakınlarını bilgilendirmek, yanlış ilaç kullanımını önüne geçmek gibi faaliyetlerle aynı anda sağlık danışmanlığı görevini de üstlenmektedirler.

İnsanlığın hastalıklara karşı verdiği savaşta tedavi sürecinin önemli zinciri olan, sağlıklı bir gelecek için çaba sarfeden, bu konuda emekleri hiçbir zaman yadsınamayacak eczacılarımızın gününü şahsım ve Aksaray Barosu adına kutluyor, tüm eczacılarımıza sağlık ve başarılı bir yaşam diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021