SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AKMÜB Aksaray Belediyesi İçin Kampta

AKMÜB Aksaray Belediyesi İçin Kampta

A - +

Aksaray Haberleri - 11.02.2019 - 14:09

AKMÜB Aksaray Belediyesi İçin Kampta

Aksaray Müteahhitler Birliği, geçtiğimiz hafta sonu Kırşehir Armas Termal Otelde, Belediye başkan adaylarına 5 yıllık plan dahilinde, sunacakları istekler için Genişletilmiş İstişare toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Fatih Güneş, yaptığı açıklamada; Belediyeciliğin temelinde İmar vardır,bizlerde Aksaray’ın en büyük inşaat sektörünün temsilcisi olarak,Aksaray’ın gelişimine yön vererek,büyük yatırımlar yaparak şehrimizi daha güzel ve daha yaşanacak hale getirme çabasındayız.Gelecek belediye başkanı ve yönetimi, bizlere sormadan şehri imar edemez. Bu sebeple ,sadece ama sadece Aksaray’ımızı düşünerek, vatandaşlarımızı düşünerek, şahsi menfaat çizgisinden uzak,bu hazırladığımız dosyalarımızı,Belediye başkan adaylarımıza sunacağız. Bizler, Aksaray’ımıza sahip çıkacağız, bizden sonraki gelen nesillerimize daha rahat ve daha nezih bir kent bırakmalıyız. Onların vebali bizlerin boynunadır. Aksaray Müteahhitler Birliği olarak, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bizim amacımız şehrimizi daha da modernleşmesi, ortak paydamız Aksaray’ımızdır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021