SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AKMÜB, 68 Adet yerli araba almayı taahhüt ediyor

AKMÜB, 68 Adet yerli araba almayı taahhüt ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 02.01.2020 - 11:11

AKMÜB, 68 Adet yerli araba almayı taahhüt ediyor

Aksaray Müteahhit Birliği Başkanı Fatih Güneş, gündeme dair yaptığı açıklamada;

’’ Türkiye için değişim başlıyor,geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Şırnakta yaptığı açıklamada ‘1 Ocak itibarıyla sıfır konutta ,konut kredilerinin yüzde 0.79’a düşeceğinin haberini vermesi emlak ve konut sektörünün daha da canlanması sağlayacaktır. %0.79’dan 5 yıllık (60 ay) vadeyle 100 bin TL kredi kullanan bir vatandaşımız aylık taksit 2.099,00TL ödeme, geri ödenecek tutar ise 125.952,50 TL. %0.99 oranından hesaplarsak 5 yıl (60ay) vadeyle 100 bin TL kredi kullanan vatandaşımız, aylık taksit 2.218TL ödemeyle toplamda; 134.506 TL geri ödeyecek. Aradaki fark 8.554.00 TL buda vatandaşımızın ödeme kolaylığı sağlayan ve cebinde kalacak paradır. Devletimizin, Müteahhitlerimizi ve ev alacak vatandaşlarımızı desteklemesi bizleri memnun etmiştir.

Bu gelişmelerin yanı sıra Ülke gündemine damga vuran Yerli ve Milli otomobilimizin tanıtımı ,bizleri fazlasıyla gururlandırmıştır.Gelişen teknolojiyi otomotiv sektörüyle nakışlayıp işleyen 1,5 yılda, en az 22 milyar liralık yeni yatırımla yerli otomobilin 5 farklı versiyonu daha piyasaya sunacak olan. Tek şarjla 500 kilometre yol yapacağı açıklanan ve nesnelerin interneti teknolojisiyle donatılmış akıllı otomobil, kelimenin tam manasıyla geleceğin otomobili olacak. 2023 tarihinden itibaren seri üretime geçildiği taktirde Aksaray Müteahhitler Birliği ve üyeleri ile, tam 68 Adet yerli araba almayı taahhüt ediyoruz.İnternet üzerinden online ön taahüt başvurumuzu yapacağız. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu dev projeyi başlatan, ona sahip çıkan, geceli gündüzlü çalışarak ortaya çıkaran herkese tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021