SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AKMEK’te 1015 Kursiyer Eğitim Alıyor

AKMEK’te 1015 Kursiyer Eğitim Alıyor

A - +

Aksaray Haberleri - 16.11.2016 - 13:18

AKMEK’te 1015 Kursiyer Eğitim Alıyor

Kısa adı AKMEK olan Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bugüne kadar binlerce hanımı meslek sahihi olmasını sağladı.

Akmek, kapılarını yeni kursiyerlerine açmaya devam ediyor. Mekan ve donanım açısından kurs programlarına uygun olarak donatılmış; derslikten toplantı salonuna, kütüphaneden kafeteryaya ve kursiyerlerin çocukları düşünülerek kreş ve oyun odalarına kadar her ayrıntıya yer verildi.

Kursiyerleri bilgi ve beceri sahibi yapmak, küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaç duyduğu kent ve meslek standartlarına uygun insan gücü yetiştirmeyi amaç edinen AKMEK kurslarına talep her geçen gün artıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı; “Yeni kurslarımızla Aksaraylı hanımlar ve gençlerimiz bilgi ve becerileri ile çok daha gelişmiş bireyler olacaklar” diyerek AKMEK’in her geçen gün yeni alanlarda kurs açtığını belirtti. Başkan Yazgı, en çok ilgi duyulan kursların kağıt rölyef,spor,ahşap boyama ve kokulu sabun kursları olduğunu belirtti.

Yaş sınırının olmadığı ve yoğun ilgiyle karşılanan kurslarda kayıtların dolmasına rağmen yeni başvurular alınmaya devam ediyor. Yoğun ilgiden dolayı bazı sınıflardaki kapasite aşarak koridorlara taştı.

Akmek Sanat atölyesi kursiyer sayıları merkezde 561, akmek sanat atölyesi 327 ve kültürpark spor 127 olmak üzere toplamda 1015 kursiyer eğitim alıyor.

Ayrıca Akmek’de üçer aylık periyotlarla eğitim gören kursiyerlerimize, başarılı oldukları alanlarla ilgili MEB onaylı sertifika veriliyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021