SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AKMEK Kurs Kayıtları Başladı

AKMEK Kurs Kayıtları Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 29.09.2015 - 10:59

AKMEK Kurs Kayıtları Başladı

AKMEK standında, hanımlar tarafından hem el emeği göz nuru ürünler uygulamalı olarak sergileniyor hem de yeni kurs kayıtları yapılıyor.

Kısa adı AKMEK olan Aksaray Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve Kadın Aktivite Merkezi tarafından Hükümet meydanında çadır kurularak stant oluşturuldu.

AKMEK standında hanımlar tarafından hem el emeği göz nuru ürünler uygulamalı olarak sergileniyor hem de yeni kurs kayıtları yapılıyor. AKMEK görevlileri, AKMEK’te eğitim almak isteyen hanımları istedikleri branşlara yönlendirerek kayıt yapıyorlar.

Yeni kursların 12 Ekim itibarıyla başlayacağını belirten AKMEK yetkilileri stantta görevli hanımların hem kendi kurslarını tanıtacaklarını hem de kurslar konusunda gerekli bilgileri aktaracaklarını ifade ederek şunları söylediler “ Yeni kurslarımız 12 Ekim itibarıyla başlayacak. Burada bir hafta boyunca yeni kayıtlarımızı alacağız. Her kurs için öğretici hocalarımız burada. Halkımıza hem kendi kurslarını tanıtacaklar hem de yapılan iş hakkında bilgileri verecekler. Kurs bünyemizde karma kurslar hariç sadece bayanlara yönelik kurlarımız; bilgisayar,çeyiz ürünleri, giyim, kurdele nakışı, çini,porselen boyama, kağıt rölyef, yağlı boya resim,step-aerobik –plates, takı tasarım,tel kırma, kara kalem, ahşap oyma, kokulu sabun, kağıt telkarı, çocuklar için yağlı boya, dini değerler eğitimi ile 3-6 yaş oyun grubu yer alıyor. Ayrıca bu kurslarımız eğer talep olursa hafta içi ve hafta sonu olmak üzere karma kurslar olabilecek.

Bu arada AKMEK’in diğer kursları da var. Hem belediyenin altındaki AKMEK şubemizde hem de Zinciriye Medresesinde. Bu kursların kayıtları da belediyesinin altındaki şubemizde yapılıyor.

Bu kurslarda hem karma hem de hafta sonu olan kurslar. Bu kurslarımız ise İngilizce, Arapça(Bay-Bayan) Osmanlıca, Grafik tasarım, (Corel DRW-PHOTOSHOP) Autocad, Halk oyunları, Hüsn-i Hat (Kaligrafi)Ebru sanatı, Kuran-ı Kerim, Hızlı okuma, Diksiyon,Ney.

Ayrıca AKMEK merkez binamızda bayanların geldiği kursiyerlerle tüm kursiyerlerimiz için oyun odamız var. Burada 3 ile 6 yaş arasındaki çocuklarımızı kendi bünyemizde hoca hanımlar eşliğinde eğitimler verilecek.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021