SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Akin Ortaokulu öğrencileri ödüllendirildi

Akin Ortaokulu öğrencileri ödüllendirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 12.06.2015 - 18:09

Akin Ortaokulu öğrencileri ödüllendirildi

2014-2015 Eğitim öğretim yıl sonunda puanlamada birinci olan Akin Köyü Ortaokulu öğrencileri ödüllendirildi.
Akin Köyü Ortaokulu 2014-2015 eğitim öğretim yılı sonu puanlamaya göre birinci olan öğrenciler Akin Köyü muhtarı Üçler Taş tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Akin Köyü Ortaokulu öğrencilerinden & sınıf Öğrencisi Seher Bektaş okul birincisi, 8 sınıf öğrencisi Mahmut Bağ okul ikincisi ve 6 sınıf Öğrencilerinden Esra Akin okul üçüncüsü olmuştur. Bu öğrenciler başarılarından dolayı Köy muhtarı Üçler Taş tarafından çeşitli hediyelerle Ödüllendirildi. Ayrıca Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Akin Köyünde yapılan Salavat yarışmasında birinci olan Büşra Akin’de muhtar Üçler Taş tarafından ödüllendirildi.
2014-2015 eğitim öğretim yılının son günü olan bugün öğrenciler karnelerini almalarına müteakip birinci olan öğrenciler İlköğretim okul Müdürü Okan Çelik, Ortaöğretim Okulu müdürü Fatih Hüyük ve Köy muhtarı Üçler Taş tarafından hazırlanan karne proğramında ödüllendirildiler.
Ödüllere müteakip bir konuşma yapan köy muhtarı Üçler Taş; Eğitime inanmak insana inanmaktır. Eğitime yapılan hizmet ve yatırım, ülkeye, insanlığa yapılan yatırımdır. Tatili çocuklarımızın güzel değerlendirmelerini tavsiye ediyorum” dedi.
Karnelerini alan öğrencilere ‘iyi tatiller’ dileyen Muhtar Taş, “Milli, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu Önder Atatürk’ün bize hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkma azmi ve gayreti içerisindeyiz. Bu hedefin gerçekleştirilmesi için devletimiz tüm imkanlarıyla, şehirde ne varsa köyde de aynı işleri yapmak, aynı eğitim ve öğretim programlarını kurmak için tüm çaba ve gayreti göstermektedir” diye konuştu.
Öğrencilere tatilde boş zamanlarını iyi geçirmeleri tavsiyelerinde bulunan Muhtar Taş, “2014-2015 eğitim sezonunun sonundayız ve tatile giriyoruz. Genelde tatil modundan bizim anladığımız biraz aylak aylak dolaşmaktır.
ÇOCUKLUĞUNUZU DİBİNE KADAR YAŞAYIN
Minik öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Muhtar Taş, “Sevgili öğrenciler ne olur çocukluğunuzu doya doya yaşayın. Eğer çocukluğunuzu bu dönemde yaşamazsanız, 30 yaşınızda, 40 yaşınızda elinize oyuncaklar geçer, onlarla oynamaya başlarsınız. 50 yaşında çocukça davranışlar sergilemeye başlarsınız. 55 yaşında torunuzla oynamaya çalışırsınız. Onun için çocukluğunuzu doya doya, dibine kadar yaşayın ki gençliğinizi o nispette yaşayanız, olgunluğunuzu o kadar güzel yaşayasınız. Sadece Ahmet, Mehmet, Ayşe, Fatma değil, sadece Türkiye’de değil, dünyada söz sahibi olan alanlara yönelin. Hangi konuda yeteneğiniz varsa o konuda kendinizi geliştirin” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından okulu iyi derece ile bitirenlere hediyeleri verildi. Daha sonra öğrencilere sınıflarında karneleri dağıtıldı.
2015 – 2016 eğitim-öğretimindeki ilk zil 14 Eylül 2015 Pazartesi çalacak.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021