SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Akin Köyü Halk Sağlığı ocağı tadilatı başladı

Akin Köyü Halk Sağlığı ocağı tadilatı başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 23.10.2015 - 11:06

Akin Köyü Halk Sağlığı ocağı tadilatı başladı

Akin Köyü Halk Sağlığı evinin bakım ve onarım çalışmaları başladı.
Aksaray Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Aksaray genelinde tadilata ihtiyaç duyulan Halk sağlığı evlerinin bakım ve onarımları devam ediyor. Bu kapsamda Akin Köyünde bulunan Halk sağlığı evinin bakım ve onarım çalışmalarının ilk startı verildi. Aksaray Halk sağlığı müdürü Oğuz Keleş Akin Köyü Halk sağlığı evinin bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Köy muhtarı Üçler Taş ile birlikte incelemelerde bulunan Keleş, Aksaray genelinde olduğu gibi Akin Köyümüzde bulunan sağlık evimizinde bakım ve onarım çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Yaklaşık bir ay sürecek bu tadilat sonucunda Akin köyümüzde bulunan halk sağlığı evimizle siz Akin Köylülerimize daha iyi bir hizmet verme çabasındayız, şimdiden hayırlı uğurlu olsun dedi.
Akin Köyü Üçler Taş ise yaptığı açıklamada; Aksaray Halk sağlığı il müdürümüz Oğuz Keleş beyefendiye öncelikle köyümüze verdiği önem ve hassasiyet için ve buraya gelerek çalışmaları birebir kontrol etmesinden dolayı kendilerine köyüm ve şahsım adına teşekkür ediyorum. bugüne kadar sağlık evimizde hangi konuda olursa olsun kendisine ilettiğimiz tüm konularda seferberlik ve öncü olan sayın müdürüm bugün yoğun çalışmalarına rağmen bizzat gelip bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi alması bizi ayrıca menmun etmiştir. Müğdürümüzün başarılı çalışmalarının devamını diliyorum dedi.
ücler tas, oguz keles

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021