SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Aketbir’den 3. Kasaplık Eğitimi

Aketbir’den 3. Kasaplık Eğitimi

A - +

Aksaray Haberleri - 28.10.2015 - 10:57

Aketbir’den 3. Kasaplık Eğitimi

Aksaray Halk Eğitim ve Aksaray İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği Tarafından “ Hayvan Kesim Elemanı (Kasaplık) eğitiminin 3. sü düzenlendi.

Et ve Et Ürünleri Ticareti yapanlar ve market zincirlerinin kasap elemanı ihtiyacını gidermek amacı ile açılan “ Hayvan Kesim Elemanı (Kasaplık) eğitimine yoğun ilgi oldu. Serhat Büyükleblebicinin eğitmenliğini yaptığı 5 gün 40 saat sürecek olan kurs sonrası başarılı olan kursiyerler kasap olarak iş imkânına kavuşmuş olacaklar.

Aksaray Ticaret Borsası ve Aksaray Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Hamit Özkök Aksaray da istihdamı artırmak, yeni iş imkanları sağlamak ve Aksaray’ın ihtiyacı olduğunu gördüğümüz market zincirleri başta olmak üzere Et ve Et ürünleri ticareti yapanlar, kesimhaneler gibi alanlarda istihdam edilmek amacıyla bu kursumuzu açmış bulunmaktayız. Biz Sivil Toplum Örgütleri olarak öncü kuruluşlar olduğumuzu biliyor, sorumluluğumuzun farkında olmaya devam ediyoruz. Aksaray da hem Ticaret Borsası olarak hem de Kırmızı et üreticileri birliği olarak her türlü Eğitimi destekliyor ve desteklemeye de devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Sürekli olarak telaffuz ettiğim bir söz var “Eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesaplayamazsınız” yani eğitime harcanan para hiçbir zaman boşa gitmeyecektir. Buraya katılan bütün kursiyerlerimizi cesaretlerinden dolayı ayrıca tebrik ediyorum. Yapacakları ve atılacakları bütün işlerde başarılı olmalarını diliyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021