SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Akçed İzcileri Fidan Dikimi Yaptı

Akçed İzcileri Fidan Dikimi Yaptı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.05.2015 - 12:23

Akçed İzcileri Fidan Dikimi Yaptı

Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED), Kılıçarslan Tepesinde fidan dikimi yaptı. Sosyal, kültürel, gençlik, spor ve çevre alanlarında çok sayıda faaliyeti gerçekleştiren Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED), İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği(ÇEKUD) ile birlikte, Kılıçaslan Tepesinde fidan dikimi yaptı.

16.05.2015 Pazar günü yapılan fidan dikim programına AKÇED gönüllüleri ve izcileri ile ÇEKUD il temsilcisi Hasan Ural katıldı.

“Daha önce Kılıçaslan Tepesinde ve Laleli mevkiinde geniş bir alanı ağaçlandırdıklarını, “Tohumdan Fidana” projesini Aksaray Merkezdeki tüm okullarda uyguladıklarını, Doğanlarla Ortaokulu, Havva Kulak Ortaokulu, Sosyal Bilimler Lisesi, Taptuk Emre Ortaokulu bahçelerinde ağaçlandırma faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini söyleyen AKÇED yetkilileri, önümüzdeki günlerde de çevre ve ağaçlandırma ile ilgili çeşitli projeler planlamaktayız. Dediler.

Fidan dikim programından sonra Kılıçaslan parkına gelen gönüllüler ve izcilere yemek ikramında bulundular.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021