SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti’nin Alternatifi Merkez Parti Olacak

AK Parti’nin Alternatifi Merkez Parti Olacak

A - +

Aksaray Haberleri - 25.04.2015 - 20:46

AK Parti’nin Alternatifi Merkez Parti Olacak

Türkiye’deki siyasi alanın çok yakında değişeceğini ifade eden Merkez Parti Aksaray İl Başkanı Ali Bülbül “İlk seçimimize giriyoruz. Hedefimiz iktidar ortağı olmak” dedi.

Geçtiğmiz Yıl kurulan ve genel başkanlığını Prof. Dr. Abdurrahim Karslı’nın yaptığı Merkez Parti (MEP) örgütlenmesini tamamlayarak bu yıl ilk kez seçimlere giriyor.
Merkez Parti’nin Aksaray İl Başkanlığını Ali Bülbül yapıyor.
Bülbül yaptığı açıklamada, “Merkez Parti olarak 73 ilde örgütlememizi tamamladık. Aksaray’da da parti binamızı açmış bulunuyoruz.
Biz parti olarak muhafazakar, Cumhuriyetin değerlerine, Atatürk’ün ilkelerine bağlı bir anlayışa sahibiz.
Toplumda artık yok olmaya yüz tutan adalet ve adliye duygusunu yeniden tesis edecek, hukukun üstünlüğünü sağlayacak ve kişisel özgürlükleri genişleteceğiz.
Bu seçimlerdeki hedefimiz iktidara ortak olmaktır.

Bugüne kadar ulusal kanallar ve basın, haber ve tanıtımımıza adeta yasak koymuştu. Ama Türkiye’nin havası çok yakında değişecek. Merkez Parti, AK Parti’nin alternatifi olarak iktidara yürüyecekti” şeklinde konuştu.

Merkez Parti Aksaray Milletvekili Adayları Buluştu

Merkez Parti Aksaray Milletvekili Adayları, İl başkanı Ali Bülbül ve İlçe Başkanı Osman Güvenç başkanlığında biraya gelip seçim çalışmaları hakkında bilgi verip ve görüş alış verişinde bulundular.

Merkez Parti Aksaray Milletvekili adayları İl ve İlçe başkanı ile, durum değerlendirmesi yaptılar. Başkan Bülbül başkanlığında bir araya gelen Aksaray Milletvekili adayları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Adaylar, İl ve İlçe başkanından parti stratejisi ve seçim çalışmaları hakkında bilgi alarak çalışmalarını grup halinde sürdürmek için bilgi alış verişinde bulundular. Merkez Parti Aksaray Milletvekili adayları, sık sık bir araya geleceklerini ve seçim çalışmaları hakkında birbirlerine destek olacaklarını belirttiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021