SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Partili Turan’dan Teşekkür Mesajı

AK Partili Turan’dan Teşekkür Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 09.04.2015 - 15:22

AK Partili Turan’dan Teşekkür Mesajı

AK Parti Aksaray milletvekili aday adayı Hazım Turan, Aksaray milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.
Yaklaşık iki ay süren aday adayı maratonunda başta AK Parti olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden destek gördüğüne dikkat çeken Hazım Turan, “Milletvekili aday adaylığı başvurumuzdan bugüne kadar, bana her türlü desteği veren başta İl Başkanımız, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkanlıklarımız ve kademeleri ile Belediye Başkanlarımız ve tüm AK Parti teşkilatımız ile STK başkan ve yöneticilerine, tüm akrabalarıma, arkadaşlarıma, dost ve hemşehrilerime, Aksaray halkına teşekkür ederim. Aday gösterilmesek de Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettikleri gibi 2023 hedeflerinde Yeni Türkiye’nin inşasında 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlere kadar bu dava için çalışmaya devam edeceğiz. Aksaray için güzel şeyler yapacaklarına inandığımız aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Durmak yok hizmete devam” dedi.
DAVETİYE

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021