SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Partili Gençler İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

AK Partili Gençler İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

A - +

Aksaray Haberleri - 28.12.2018 - 14:33

AK Partili Gençler İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yakacak ve gıda yardımı yapıldı.

AK Gençlik, Aksaray’ın her zaman duyarlı olduğu sosyal sorumluluk projelerinde yine bir başarı elde etmenin huzurunu yaşıyor. Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Birim Başkanı Tayfun Yerli, STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Yiğit Gökalp Çağlayan ve teşkilat üyeleri temin ettikleri erzak ve kışlık yakacakları yardıma muhtaç ailelere kendi elleriyle teslim ederek hayır dualarını aldı.

Toplumsal alanda sosyal yardımlaşmayı yaygınlaştırmaya çalıştıklarını ve sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yardıma muhtaç ailelerin yanında olmak, onların dertlerine bir nebze olsun ortak olmak ve onların yüzünü güldürmenin kendileri için büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Kılıç, “Yaptığımız bu yardımlarla, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti Gençlik Kolları olarak bizler sürekli halkımız ile iç içeyiz. Her zaman vatandaşlarımız ile bir arada oluyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde her soruna el uzatmaya çalışıyoruz. Buda bize manevi bir huzur sağlıyor ve çalışma heyecanımızı ayakta tutuyor. AK Parti Gençlik Kollarının sosyal sorumluluk projeleri her zaman ve her yerde devam edecektir. Bize bu konuda destek veren tüm vatandaşlara, hayırseverlere teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021