SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Partiden Vefa Gecesi

AK Partiden Vefa Gecesi

A - +

Aksaray Haberleri - 14.01.2019 - 12:12

AK Partiden Vefa Gecesi

AK Parti Aksaray il Teşkilatı tarafından düzenlenen Vefa Gecesi’nde, teşkilatın kuruluşundan bugüne kadar görev yapan partililer bir araya geldi. Ahde vefanın en güzel örneğini sergileyen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti’nin elde ettiği başarının altında bu birlik ve beraberliğin olduğunu söyledi.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’un davetiyle gerçekleşen vefa gecesinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, önceki dönem milletvekili Nevzat Palta, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Belediye Başkanı H. Şahin Yazgı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, partinin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış belediye başkanları, önceki dönem İl Başkanları, meclis üyeleri, il ve ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile mahalle temsilcileri bir araya geldi.

31 Mart 2019’da yapılacak seçimin son derece büyük önemi olduğunu vurgulayan İl Başkanı Altınsoy, “Bu seçimde daha çok çalışmamız gerekiyor. Çünkü bu sefer seçim demek, sadece yerel idareyi, yani belediye başkanlığını kazanmak demek değil. Ülkemiz, gerek ekonomik, gerek siyasi olarak çalkantılı bir dönemden geçiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın da sürekli vurguladığı gibi, bir tür istiklal mücadelesi içerisindeyiz. Hainler ve kökü dışarıda karanlık eller ülkemizde terörize eylemler düzenleyerek milletin huzurunu hedef alıyor, ekonomik oyunlarla bizleri dize getirmeye çalışıyor, bunlar için gerektiğinde darbe bile yapabiliyor, yani bu seçimi sadece bir yerel seçim olarak değerlendirmek isabetli olmaz. Büyük resme odaklanmalı ve asla yorulmadan çalışmalıyız. Davamıza her zamankinden daha hassas, daha yoğun duygularla sarılmalı, dikkatli olmalı ve alacağımız her oyun başkan adayımıza verilmiş bir oy değil, milletin ve devletin devamlılığına sağlanmış bir destek anlamına geldiğini aklımızdan çıkarmamalıyız.” dedi.

AK kadronun her bireyinin kendileri için çok kıymetli ve değerli olduğunu dile getiren Altınsoy, “2002 yılından beri kesintisiz olarak milletin huzurundaysa, bunun en önemli sebebi aynı yöne bakan, aynı yolda giden, aynı geleceği kucaklamaya çalışan, aynı duyguda buluşabilen milletin evlatlarına sahip olmasıdır. Önümüzdeki seçimde de bu dava uğruna yine birlikte hareket edeceğiz, birlikte çalışacağız ve birlikte başaracağız. Milletin umudu olan AK kadrolar, sevgiyle ve muhabbetle bugünlere geldi. Bundan sonra da bu düsturdan ayrılmadan hareket etmeli, en başta birbirimizi, sonra da milletimizi dinlemeli ve en önemlisi de anlamaya çalışmalıyız. Seçim çalışmaları kapsamında fedakârlık göstereceğiz. Belki işimizden, ailemizden, çocuklarımızdan feragat etmek zorunda kalacağız. Ama unutmayalım ki; büyük hedeflere ulaşmak için nefsimizi bir kenara bırakmak zorundayız. Her mahalleye gideceğiz, orada her kapıyı çalacağız, insanlarımızın çayını içeceğiz, onların derdini dinleyeceğiz, onların derdi ile dertlenecek, sorunlarına hassasiyetle eğileceğiz. Hepimiz çok koşacağız, çok yorulacağız. Ama bu yorgunluk, 31 Mart akşamı yerini büyük bir zafer mutluluğuna bırakacak. Yapacağınız her çalışma için şimdiden hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah gücümüzü, kuvvetimizi, sabrımızı arttırsın, yükümüzü azaltsın.” diye konuştu.

AK Parti’nin tevazu, samimiyet ve gayretle çalıştığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu da, “AK Partimizin kurulduğu günden bu güne kadar, bu teşkilatın içinde olan gönül dostlarından, gönüllere dokunduğumuz her kadememize kadar gösterilen vefanın karşılığı hiç şüphesiz ki 2002 yılından beri girdiğimiz her seçimde çıkan zaferlerdir. Yardan geçeriz, serden geçeriz

ama bu sevdadan, bu davadan asla vazgeçmeyiz. Biz Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öğrettiklerini uygulayarak, AK davamızı çizgimizi bozmadan gelecek nesillerimize, kardeşlerimize aktaracağımıza söz verdik. Çok iyi biliyoruz ki asıl olan davadır ve büyük davalar büyük adamların omuzlarında yürür. AK Partimizin davası ise tevazudur, her zaman daha çok çalışmaktır. Bizim davamızda asla ve asla pes etmek yoktur. Üstelik bugünümüz, dünümüzden çok daha heyecanlı. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ahde vefadır. Ve Partimizin milletine daha çok hizmet edebilmesi için gecesini gündüzüne katan, kurulduğu günden bugüne kadar hizmet veren teşkilat ve teşkilat mensuplarımız da bu vefada birleşmiş gönül dostlarımızdır.” açıklamasında bulundu.

AK Parti’nin bir yerel yönetimler hareketi olduğunu belirten Belediye Başkan adayı Evren Dinçer ise, “Halka dokunan, kalplere giren ve basamakları çıkarken yerel yönetimlerden güç alan bir harekettir. Sayın Cumhurbaşkanımızın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle beraber bu uzun yürüyüş başladı. 2002’de; aziz milletimizin istek ve teveccühleriyle AK Parti ile siyasi bir program ve hareket haline geldi. Çevre ve şehir davamızın mimarı, önderi, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Kadrolar, Yalnızca şehirleri imar ve ihya etmekle kalmadılar; Son 16 yılda Türkiye’de sessiz bir devrim meydana getirdiler. Ulaşımdan sağlığa, milli eğitimden ekonomiye, enerjiden milli savunmaya kadar pek çok alanda yerli ve milli projeler ile Türkiye gücüne güç kattı. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. 31 Mart seçimleri bu bakımdan sadece yerel yönetimlerdeki idareleri değil, Türkiye’nin ve gönül coğrafyamızın kaderini tayin edecektir. Allah nasip ederse Aksaray’ı Katılımcı Belediyecilik anlayışıyla, ben değil biz olarak yöneteceğiz. Çözüm önerilerinde halkın ne dediğini önceleyen, yapılacak projelerde bugünü kurtarmayı değil, yarını kazanmayı bilen, tüm bunları yaparken günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilen, aynı zamanda kadim geleneğimize bağlılık gösteren, bir şuur ile hareket edeceğiz. Anlayışımızın merkezinde ‘insan’ olacak. Yaratılanı yaratandan ötürü severiz diyen Yunus Emre’nin bu ilkesini kendimize rehber edineceğiz. Yapacağımız tüm projelerde kadim geleneğimizin gölgesi hakim, ilahi nizama bağlılık esas olacak. Planlarımız hazır, projelerimiz tamamdır. Yalnızca kum saatindeki son tanenin, 31 Mart gecesi düşmesini bekliyoruz. İnşallah, Aksarayımızı hep birlikte, el ele daha iyi yerlere taşıyacağız. Bu vesileyle programımızı şereflendiren değerli dava arkadaşlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

AK Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanı’nın da birer kısa konuşma yaptığı vefa gecesinde AK Parti İl Başkanı Altınsoy ile Belediye Başkan adayı Evren Dinçer tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’na el yapımı halı hediye edildi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gönül adamı’ videosunun izlendiği vefa gecesi çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021