SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti’den Başkan Yazgı’ya Ziyaret

AK Parti’den Başkan Yazgı’ya Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 29.01.2015 - 15:30

AK Parti’den Başkan Yazgı’ya Ziyaret

Aksaray AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, yaptığı açıklamada Haziran seçimlerine hazırlandıklarını, en büyük destekçilerinin ise Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı olduğunu söyledi. Gizlenci, “Genel merkezin talimatı ile Haziran seçimlerine hazırlık amaçlı mahalle temsilcileri, belde temsilcileri, köy ve sandık yönetimlerini gözden geçiriyoruz. 31 Ocak’a kadar bizden istediler. Şu anda bunun çalışmasını yapıyoruz. Seçimlerde en büyük destekçimiz Belediye Başkanımızdır. Halkımız sizi seviyor, çalışmalarınız beğeniliyor. Yerel seçimde verdiğiniz sözleri yerine getirerek işe başladınız. Aksaray’a hizmetleriniz en güzel şekilde devam ediyor” dedi.
Başkan Yazgı’nın yaptığı başarılı çalışmaların seçime de yansıyacağını ifade eden Gizlenci, “Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Öznur Çalık Aksaray’a geldiğinde birlikte emekliler dinlenme evini gezmiştik vatandaşlarımızın memnuniyetini o da gördü bizlerde gördük. Park Site AVM’de bulunan AKMEK’te bayanlarımızın yaptığı tablolar, el işlemeleri hakikaten çok güzel. İnşallah bu başarılı çalışmalar seçimlerimize de yansıyacak” şeklinde konuştu.
Gizlenci, Haziran seçimlerinde Aksaray’da AK Parti’nin yüzde 75 oy almayı hedeflediğini belirterek, “İl başkanımız Başbakanımıza yüzde 75 sözü verdi. İnşallah bu başarıyı hep birlikte paylaşacağız” diye konuştu.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı açıklamada milletvekilliği seçimlerinde seçilecek yeni vekillerle Aksaray’a hizmet için iyi bir çalışma içerisine girmek istediklerini belirterek, “AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’mız yeni bir ekiple, inşallah çalışmalarımızda hızlı bir şekilde devam edecek. Önümüzde önemli bir seçim var. Milletvekilliği seçimi olacağı için hem mevcut iki milletvekilimiz devam etmeyecek, diğer milletvekilimiz ile ilgili takdiri de genel merkezimiz belirleyecek. Bu durumda yeni adaylarımızda gündemde olacak. Bizim hedefimiz: her şeyden önce kriterlerimizi ortaya koyduktan sonra, gelecek olan yeni vekillerimizle beraber iyi bir çalışmanın içerisine girmek. Şehrimizi hep söylediğimiz gibi marka bir şehir yapmak, daha tanınabilir, marka bir şehir haline getirmek” diye konuştu.
Aksaray’a yapılacak hizmetlerde işin bir de Ankara boyutu olduğunu ifade eden Başkan Yazgı, “Malumunuz, Aksaray’a hizmet noktasında yapılacak bir sürü işler var. Projeler var. Bunları hayata geçirebilmek için işin sadece Aksaray boyutu değil, bir de Ankara boyutu oluyor. Onların da güçlü desteklerinin olması gerekiyor. Ben bu zamana kadar bize destek veren değerli vekillerime de teşekkür ediyorum. Hakikaten büyük gayretleri, büyük çalışmaları oldu. Bundan sonra da yeni vekillerimizle beraber inşallah güçlü bir şekilde seçimlere istediğimiz ve arzu ettiğimiz oranlara kavuşmayı umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021