SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Partide Aday adayları belli olmaya başladı

Ak Partide Aday adayları belli olmaya başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 31.08.2015 - 15:42

Ak Partide Aday adayları belli olmaya başladı

Seçimlere 2 aya yakın bir süre kala aday adayları da yavaş yavaş isimlerini ortaya atmaya başladı. AKP de bu yıl Aksaray’da ki aday adayı sayısının geçen seçimler kadar fazla olmayacağı gözüyle bakılıyor.

Kasım 2015 te yapılacak Seçime 2 aydan biraz fazla zaman varken, partilerde Milletvekili Aday Adaylığı düşünenler de şimdiden kolları sıvadı.
Geçtiğimiz genel seçimde 59 olan AKP Aksaray Milletvekili Aday Adayı sayısının, 2015 Genel Seçimi’nde bir önceki seçim rakamının yarısı bile olmayacağı konuşuluyor.
AKP çevrelerinden sızan haberlerde Paralel Yapı (Gülen Cemaati) ile uzaktan yakından ilgisi olanların büyük olasılıkla aday adaylıklarının bile kabul edilmeyeceği konuşuluyor. Buna karşın bir önceki seçimde milletvekili aday adayı olan ve o dönemde vatandaş ile iyi diyalog kurmalarının yanı sıra Genel Merkez’le de diyaloğu iyi olan isimlerin 3 kişilik listede yer bulma şanslarının fazla olduğu da yine aday belirleme kıstasları içerisinde sayılıyor.
2015 Genel Seçimleri’ne 2 ay bir süre kalmışken aday adaylıkları erken konuşulan isimler ise şöyle sıralanıyor: Nevzat PALTA, Ahmet YAŞAR, Osman Bahadır BOZKURT, İlknur İNCEÖZ, Mustafa SERDENGEÇTİ, Hamit ÖZKÖK, Ercan KURNAZ, Mahmut ASLAN, Emin KOÇAK, Ali Osman KÖSE, Hüseyin HÜYÜK, Suat GÜNEŞ, Mehmet BEKLEVİÇ, Hasan Oğuz ALTINKAYNAK, Yaşar AVCU, Abdurahman Yusuf KAYABAŞI, Hazım TURAN, Miray KOYUNCU, Şükran İNCE.
Ayrıca şu ana kadar ismine ulaşılamayan 1 Profesör Doktor ve ancak ismini öğrenemediğim 1 kişi daha şu ana kadar ki aday adayları olarak erken öne çıkan isimler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021