SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » AK Parti Ziyaretleri İlçelerde Devam Ediyor

AK Parti Ziyaretleri İlçelerde Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 01.08.2015 - 16:06

AK Parti Ziyaretleri İlçelerde Devam Ediyor

Ak Heyet Olarak Ziyaretlerimiz İlçemizde Devam Etmektedir

Teröre Lanetliyoruz, Şehitlerimize Başsağlığı Diliyoruz

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay, yazılı yayınladığı basın bildirisinde gezilerimiz son hızla devam etmektedir. Ziyaretlerimizde Şehrimizin her yerine dokunuyoruz, her gönüle bir selam veriyoruz, dedi.

Bu kapsamda Ak parti Heyeti olarak Aksaray Milletvekili Nevzat Palta beraberinde Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Ortaköy İlçe Başkanı Ali Rıza Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Abdulsamet Kılıç, İl Teşkilat Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile Ortaköy İlçesi ve Köylerine yönelik ziyaretlerimiz devam etmektedir, dedi.

İlçe ziyaretinde ilk önce partinin İlçe teşkilatını ziyaret eden Ak Heyet, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Ortaköy ilçe merkez esnafları, Harmandalı, Sarıkaraman, Devedamı, Çiftevi ve Devedamı Köylerini ziyaret etti. Ziyaretlere hiç ara vermeden devam ettiklerini belirten İl Başkanı Karatay, İlçelerimizi köylerimizi tek tek ziyaret ediyoruz. Bir yolculuğa çıktık, bu yolculuk bizden önce de vardı bizden sonra da devam edecektir, dedi.

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırıları karşısında kenetlenmeliyiz diyen İl Başkanı Abdulkadir Karatay, AK Parti olarak Polislerimize, Askerlerimize en önemlisi Ülkemize yapılan hain saldırıları ve tuzakları lanetliyoruz, şiddetle kınıyoruz. İstiklal Harbi’nde yedi düvele nasıl savaşmışsak, bugün üç terör maşasıyla her yerde her şekilde savaşmaya, gerektiğinde her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız, diyen Karatay Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021