Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti Temayülde Et çıktı

Ak Parti Temayülde Et çıktı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.08.2017 - 20:24

Ak Parti Temayülde Et çıktı

Merkez İlçe Başkanlığı için dün partide yapılan Temayül Yoklaması’nda en yüksek oyu adaylardan Mustafa Et’in aldığı öğrenildi, Eti, Abdülsamet Kılıç ve Hikmet Ceviz isimleri takip etti. Vekillerin, mevcut 7 adaydan hariç 2 kişinin daha CV sini istedikleri öğrenildi.
Ömer Gizlenci’nin istifasının ardından Ak Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanlığı’na atanacak ismin belirlenmesi için dün parti binasında yapılan Temayül sonucu net olmasa da daşırayı sızdı.
Mustafa Et, Hikmet Ceviz, Abdülsamet Kılıç, Şaban Bülbül, Kuddusi Bakar, Nedim Kılıç ve Murat Ulu’nun aday olarak girdiği temayül yoklamasında Parti Teşkilatının delegeler dışında kalan isimleri oy kullandı. Oy kullananlar haricinde Aksaray’daki STK Başkanlarının da görüşleri alındı.
Bölge Koordinatör Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca, İl Koordinatörü eski Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve yine Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir nezaretinde Ak Parti Binası’nda yapılan Temayül Yoklaması sonuçlarına göre ilk üç sıranın sırasıyla Mustafa Et, Abdül Samet Kılıç ve Hikmet Ceviz olarak sıralandığı bilgisine ulaşıldı.
Ulaşılan bilgiler arasında Temayül için Aksaray’a gelen milletvekillerinin 7 aday haricinde Yunus Emre Aydın ve Ömer Coşkuner’in de CV lerini isteyip başvuru formu doldurttukları öğrenildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021