SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ak Parti, Savcıya yapılan saldırıyı kınadı

Ak Parti, Savcıya yapılan saldırıyı kınadı

A - +

Aksaray Haberleri - 01.04.2015 - 15:19

Ak Parti, Savcıya yapılan saldırıyı kınadı

Ak Parti İl Başkanlığında yapılan basın toplantısında Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yaptığı açıklamada; Dün Akşam saatlerinde İstanbul Adliyesinde teröristlerce rehin alınan ve operasyonun ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur suçları Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın hayatını kaybetmiş bulunmaktadır.
Bilinmez ama aklımıza gelen şudur Savcı Mehmet Selim Kiraz, yaklaşık iki aydır Gezi parkı eylemleri sırasında Ok Meydanında gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu yaralanan ve 269 gün hastane de komada kaldıktan sonra 11 mart 2014 te hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ölümüne ilişkin soruşturma dosyasına bakıyordu.
DHKP-C tarafından üstlenilen bu hain saldırıyı kınıyoruz.
Kınamak yüreğimizin acısını illa ki hafifletmeyecek tesellimiz o dur ki Türkiye Cumhuriyeti Savcısı şehitlik makamına ulaşmıştır. Kınanması gereken elbet teröristler değildir adı sanı belli bu hainleri dilden kınamak herkesce mümkündür. Bizler bu olayda neredeyse şehit olan savcımıza üzülmek yerine teröristlere üzülen hain yandaş medya kuruluşlarını kınıyoruz!
Bayrağımız özgür dalgalanışı devam edecektir. Milletimiz yıllarca bu tip hain davranışlar sergileyen her kim varsa onlara haddini bildirmiştir. Bu gün de aynısı olacaktır. Destek, yandaş ve azmettiriciler de bunun hesabını verecektir. Merhum savcımızın o kirli ellerle akıtılan kanı milletimizden akıtılmış gibidir. Kolay değil bir savcının bu millete kazandırılması hele ki kendi çabalarıyla terzilik yaparak bugünlere gelen bir vatan evladının bu şekilde şehit edilmesi daha da çok yüreğimizi yakıyor.
Sanılmasın ki yüreğimizin acısı bağrımıza taş basarak geçecek elbet bunu yapanlar hukuki çerçevelerde cezalandırılacaktır. Lakin milletimiz gözlerini iyi açıp bakmalılar neler yaşanıyor bu tür hain planlar neden yapılıyor?
Milletimizin refahını ve huzurunu bozmaya çalışan bu tip eylemlere halkımız gereken tepkiyi vermelidir ki cesaret edilmesin. Bizler Ak Parti Aksaray Teşkilatı olarak halkımızdan bu tip çirkin olaylara galeyana gelmemelerini ve vakur bir duruş sergilemelerini istiyoruz. Milli birlik, beraberlik ve bütünlük içinde olmamız gereken bugünlerde hak ve adalet talep ederken şehidimizin yakınlarının canını yakmadan suçlama ve taziyelerde bulunmalıyız. Şahsım ve Ak Parti Aksaray Teşkilatı adına Şehidimiz Merhum Savcı Mehmet Selim Kiraz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021